Ostrava-bělský les

Kdo už tady hledal ten ztracený tank a poklady okolo? Ať vím jak moc je prochozený :-D

v kategorii Lokality, založil Mayor 8.9.2016 19:19

Ztracený tank v Běláku??? :-D :-D :-D Kde by se tam vzal? Byly tam sice německé kasárny (pak v nich bydlela bratrská Rudá armáda), ale žádný tank neměli! V Zábřehu měli dělostřelectvo, transportér a malý tančík u viaduktu, na Bedřišce a na Dubině flaky a pak už jen koňské povozy. ;-)

stalkere tobě se zdá bělák prohledáný ? ále kdepak ... xD mám toho je http://historie.ovajih.cz/belsky-les-a-2-svetova-valka/ nevím jestli jsi někdy viděl tento článek ... ale tam toho bylo stačí nastudovat ! :D

O tom článku vím a co se týče Bělského lesa jsou i další zdroje informací. Neříkám, že se tam nedá nic najít, ale žádný tank tam určitě není! Zato tam je spousta novodobého odpadu!

so s tebout souhlasím ... lidi jsou svině ... no a také se lidi a správa lesa snaží zakrýt a zakopat zákopy výbuchy po pumách atd... což je smutné to k tomu běláku prostě patří ... :,-( odpadu je tam dost ale válečných věcí ještě víc :)
a to vím kvůli nálezům jinak bych také moc nevěřil že tam něco je ale .. věř že je ;-)

Ahoj můžu se zeptat,kde třeba jsou bývalé zákopy? Děkuji

Jo našel sem německý článek kde se uvádí že se hledá právě v Bělském lese tank,ktery má pro Němce velkou historickou hodnotu :-) taky sem na to čuměl jak sem to překládal ten článek. Až ho najdu hodin ho sem

po deseti letech : no asi nenašel :-P

Mayor: Ten tank ? :-O

Pánové,jsou pěknější místa a věci k hledání 8-)

Ahoj můžu se zeptat,kde třeba jsou bývalé zákopy? Děkuji

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru