Otravové a policie

Zdravím komunitu, začínám a nevím jak to pořádně chodí. Setkal jste se někdy už s tím, že by na vás byl někdo agresivní třeba v lese? Že tam nemáte co dělat atd... A co pole? Opravdu každý hledáte podle katastru vlastníka a říkáte si o povolení? Co když je to státních organizací? Už vás někdo z pole vyhnal s tím, že je to jeho pozemek? Nebo naopak na vás zavolal bez upozornění benga? Jak s nima jednat, co říct, odvezli si vás už někoho? Děkuji za případné zkušenosti a zážitky :-)

v kategorii Nezařazené, založil Kelvi 10.2.2016 20:28

Také jsem za X měsíců neměl problém, jenom v místním parku to vyvolávalo pozdvižení, že nějaká babka si chtěla konstantně povídat, že mě "zachránil" až jiný detektorař. Taky tam se zaujetím okolo projížděli měšťáci, ale asi viděli, že bordel nedělám, tak jeli dál... už mě více méně ignorujou, tak je možné, že jsem pro ně profláklý klacek nebo jim slušný detektorař prostě nevadí :-) . Pokud se o mě někdo zajímá, bývá to člověk, kterého to také fascinuje nebo malé děti s pootevřenou pusou :-D

Mám to stejné, i když já ještě v parku s klackem nebyl. Snad nikdy jsem při hledání nenarazil od kolemjdoucích na nějakou negativní reakci. Vždycky jsou spíš zvědaví. :-)


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru