Otravové a policie

Zdravím komunitu, začínám a nevím jak to pořádně chodí. Setkal jste se někdy už s tím, že by na vás byl někdo agresivní třeba v lese? Že tam nemáte co dělat atd... A co pole? Opravdu každý hledáte podle katastru vlastníka a říkáte si o povolení? Co když je to státních organizací? Už vás někdo z pole vyhnal s tím, že je to jeho pozemek? Nebo naopak na vás zavolal bez upozornění benga? Jak s nima jednat, co říct, odvezli si vás už někoho? Děkuji za případné zkušenosti a zážitky :-)

v kategorii Nezařazené, založil Kelvi 10.2.2016 20:28

Asi je to tím jak vypadám, ale většinou ke mě nikdo nikdy nepřijde, navíc se pohybuju stylem přízrak :-D

A hajný jsou moje krevní skupina, ale já su černá ovce, do Písku na lesárnu jsem nechtěl. V Erzgebirge je strejda lesa Pán, a ty střední čechy jsou taky posychřený, možná proto mám takovej klid.

A největší otravové jsou ----------------------------------------->

Homolkovi (homo homolkus - druh člověka žijící v lidnatých oblastech. Jeho přirozené prostředí je většinou z betonové směsi. Homolkus je poznat již z dálky, dle mohutného řevu a pestrého oblečení. Neplést si prosím s homo sapiens, který je mu v některých případech velmi podobný.
V lesích se pohybuje ve větších skupinách, nejméně s třemi až pěti dětmi a další neurčitým množstvím psů bez vodítek. Každý člen této smečky je chvíli co chvíli zaneprázdněn ťukáním do klávesnice mobilu, na kterým v pozadí běží na plnou hlasitost nějaký podcast. Podotýkám že i psi mají svůj iphone.

Jejich cíl (homo homolkus) je zatím nejasný, vědci si stále nejsou jisti, výzkum stále probíhá. Můj osobní názor je, že asi šetří za stočné, a chodí se do lesů vyprázdnit, vyprdět, vykřičet, ztratit.?

V lesích je velmi lehké nalézt trasu, jenž tato tlupa navštívila. Okolí této "stezky" jest zamořeno odpady, nejbližší zvěř se nachází minimálně 5 km od tohoto místa. Trasu skupiny lze odvodit z urputného výrazu na spárkaté, která vaším směrem zdrhá až Vás skoro porazí na zem.

Prvotní identifikační znak homo homolkus jest parkování před závorou do lesa, u které pro jistotu vyprázdní odpad z vozidla, nejspíše i ze sebe.


K homolkovým se prosím nepřibližujte, nekrmte je. V případě blízkého kontaktu zanechte činnosti a UTÍKEJTE PRYČ !!


:-D


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru