Ahoj, Plzensko je velký pojem Ale třeba to nebude daleko tak mi písni a rád vyrazím když to půjde, pořád všude brouzdám sám a nemůžu na parťáka narazit
email: k-martin@centrum.cz
Plzensko....nekdo znalej na hledani?
Zdravim....Najde se nekdo 23.8. kolem 10.00h na spolecne hledani?? Neznam to tam a rad vymenim nejake zkusenosti.
Je to tak Plzeňsko je velké,já jsem přes týden přímo v Plzni na Doubravce.
Tak já už su taky Plzeňák měsíc a na Doubravce bydlím
No já dělám mistra na té stavbě u Tesca Expres na křižovatce u polikliniky. Se někdy stav.
Jj vím, tak by jsme mohli někam nějaký odpoledne zamávat,já makám na Lochotíně ve fakultce a končím každej den v 15 00
Není problém,ale až skončí tyhle vedra.
Ve tři odpolko to je na poli vyloženej relax. Jedinej stín bude v díře co si vykopeš.....
No samo,v tomhle nechodím ani do hospody natož na pole
Ještě chodíš hledat? Koukám, že máš taky tejóna. Potřeboval bych ho pořádně vysvětlit po vánocích. Zatím mi ho půjčuje kamarád. Já ho mám ještě v dárkovém balení a dostanu ho až pod stromek. Kdyžtak se ozvy na malek.jara@seznam.cz
Dík
Ja sem z Mostu a cestu mam primo do Plzne takze to tam neznam vubec jen vim ze se tam da nekde obcas neco najit. Budu moct tak kolem 9 hodiny.Lip se domluvime pres tel.
Zkusim to u Ejpovic.....zrejme vysbirany ale co kdyby,tel.725513138
Byl jsem tam a nějaký krejcárky jsem vyhrábl,žádná sláva to není,ale relax dobrej
Dezertér,dezertér.
On už ví kdo
Njn,ale v podstatě z donucení
Klucí a proč ste donutili Ládíka emigrovat?
To víš,Ládík prý dělá plastickou chirurgii a na Přerovsku asi neni kšeft Plzeň je blíž Praze-samá celebrita.Teď prej bude předělávat Bartošovou
No tak nějak
Tak sem slyšel. Na Elmaru.
O tom se bude psát leta,to bude majstrštyk!!!
Jinak mám volnou sobotu tak pokud by se chtěl s Plzeňáků někdo přidat budu rád
No nic,tak já se taky stěhuju do Plzně
Supeer
Tak jsem nasel jednu minci ktera nesla urcit a po mirnem dohadovani s nejakym panem kteremu se hodne nelibilo ze jsem na jeho pozemku a kde mam povoleni atd sem radeji zabalil a odjel. Nechapu to kdyz tam chodil jeste jeden a rikal ze tam chodi porad.
Ahoj, jsem tu novej, detík mam teprve tejden a bydlim na doubravce. Pokud by nevadilo že sem v hledání ještě zajíc tak se rád k někomu přidam. Přes tejden jsem doma od 16h.
Ahoj, jsem tu novej, detík mam teprve tejden a bydlim na doubravce. Pokud by nevadilo že sem v hledání ještě zajíc tak se rád k někomu přidam. Přes tejden jsem doma od 16h.
haban2-tak se za mnou zastav na Doubravce u Tesca Expres na stavbě (panelák v rekonstrukci)57,59(hned vedle úřadu mestské části).Ptej se na mistra. Hodíme řeč a něco domluvíme. Ale až v pondělí,odjíždím na jih.
Ahoj Shorty, díky za nabídku a zastavim se určitě v Pondělí.
Zdarec,budu vyrážet v sobotu.Společnost mi nevadí
Zdary, tak to bych se moch přidat, záleží na tom v kolik pudeš. Mužem se domluvit po imejlu. muj je dvorak1@seznam.cz.
Dobrá budu tě čekat.
Ahoj Shorty, omlouvám se vstupuji do Tvé diskuze s Haban :) Fasi poptával šroub, který by si mu měl vzít na Mistru a Mára už mi o jednou říkal, tak jestli to není on, nebo jen shoda náhod ? díky a v pátek na viděnou. Tacud
Ahoj Jani. Ano fasi potřebuje šroub na terru,ale nevím zda si to domluvil s Markem. Jestli ho má s sebou,tak mu ho samo vezmu. Díky.
No Fasi Márovi nic neřekl, takže je to shoda náhod, hážu do bedny druhý :) Hezký den. Jana
Tak kdo by chtěl někdy také vyrazit na hledání kolem Plzně tak ať sem písne. Litrfree, doufám, že přijedeš tentokrát včas
Jo, můžu 14týho odpolko, zatím předběžně, tak kolem třetí. Těším se na Vás.
štrnáctka furt platí...
to Zblabun: Tady tady to je tady to co je tady!
Ted jsem k tomu sed,vidím,vidím díky
Zdravim Plzenáci jsem z Brna a jedu na dovolenou do Chodové Plané a chtěl bych jeden den sjet do plzně vubec nevim kam tam jit hledám mince i válku vezmete mě někdo v rozmezí 15.6--19.6
Koukám že tady na Plzeňsku je to jen na chvilku hledání.
Neni tady někdo od Nepomuka nebo Horaždovic?
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.