Plzensko....nekdo znalej na hledani?

Zdravim....Najde se nekdo 23.8. kolem 10.00h na spolecne hledani?? Neznam to tam a rad vymenim nejake zkusenosti.

v kategorii Skupiny a společná hledání, založil kimis 12.8.2011 20:25

Ahoj, Plzensko je velký pojem :-) Ale třeba to nebude daleko tak mi písni a rád vyrazím když to půjde, pořád všude brouzdám sám a nemůžu na parťáka narazit :-)

email: k-martin@centrum.cz

Je to tak Plzeňsko je velké,já jsem přes týden přímo v Plzni na Doubravce. :-D :-D :-D

Tak já už su taky Plzeňák ;-)měsíc a na Doubravce bydlím :-D

No já dělám mistra na té stavbě u Tesca Expres na křižovatce u polikliniky. Se někdy stav. ;-) :-D :-D :-D

Jj vím, tak by jsme mohli někam nějaký odpoledne zamávat,já makám na Lochotíně ve fakultce a končím každej den v 15 00 ;-)

Není problém,ale až skončí tyhle vedra. ;-) :-)

Ve tři odpolko to je na poli vyloženej relax. Jedinej stín bude v díře co si vykopeš.....

No samo,v tomhle nechodím ani do hospody natož na pole ;-) :-D

Ještě chodíš hledat? Koukám, že máš taky tejóna. Potřeboval bych ho pořádně vysvětlit po vánocích. Zatím mi ho půjčuje kamarád. Já ho mám ještě v dárkovém balení a dostanu ho až pod stromek. Kdyžtak se ozvy na malek.jara@seznam.cz

Dík

Ja sem z Mostu a cestu mam primo do Plzne takze to tam neznam vubec jen vim ze se tam da nekde obcas neco najit. Budu moct tak kolem 9 hodiny.Lip se domluvime pres tel.

Zkusim to u Ejpovic.....zrejme vysbirany ale co kdyby,tel.725513138

Byl jsem tam a nějaký krejcárky jsem vyhrábl,žádná sláva to není,ale relax dobrej ;-)

Dezertér,dezertér.
On už ví kdo :-D

Njn,ale v podstatě z donucení :-D

Klucí a proč ste donutili Ládíka emigrovat?

To víš,Ládík prý dělá plastickou chirurgii a na Přerovsku asi neni kšeft :-DPlzeň je blíž Praze-samá celebrita.Teď prej bude předělávat Bartošovou :-D :-D :-D

No tak nějak :-D :-D :-D

Tak sem slyšel. Na Elmaru.

O tom se bude psát leta,to bude majstrštyk!!! :-P ;-) :-D :-D

Jinak mám volnou sobotu tak pokud by se chtěl s Plzeňáků někdo přidat budu rád ;-)

No nic,tak já se taky stěhuju do Plzně :-D

Supeer ;-) :-D :-D :-D

Tak jsem nasel jednu minci ktera nesla urcit a po mirnem dohadovani s nejakym panem kteremu se hodne nelibilo ze jsem na jeho pozemku a kde mam povoleni atd sem radeji zabalil a odjel. Nechapu to kdyz tam chodil jeste jeden a rikal ze tam chodi porad.

Ahoj, jsem tu novej, detík mam teprve tejden a bydlim na doubravce. Pokud by nevadilo že sem v hledání ještě zajíc tak se rád k někomu přidam. Přes tejden jsem doma od 16h. ;-)

Ahoj, jsem tu novej, detík mam teprve tejden a bydlim na doubravce. Pokud by nevadilo že sem v hledání ještě zajíc tak se rád k někomu přidam. Přes tejden jsem doma od 16h. ;-)

haban2-tak se za mnou zastav na Doubravce u Tesca Expres na stavbě (panelák v rekonstrukci)57,59(hned vedle úřadu mestské části).Ptej se na mistra. Hodíme řeč a něco domluvíme. Ale až v pondělí,odjíždím na jih. ;-) :-) :-)

Ahoj Shorty, díky za nabídku a zastavim se určitě v Pondělí. :-)

Zdarec,budu vyrážet v sobotu.Společnost mi nevadí ;-)

Zdary, tak to bych se moch přidat, záleží na tom v kolik pudeš. Mužem se domluvit po imejlu. muj je dvorak1@seznam.cz.

Dobrá budu tě čekat. ;-) :-D

Ahoj Shorty, omlouvám se vstupuji do Tvé diskuze s Haban :) Fasi poptával šroub, který by si mu měl vzít na Mistru a Mára už mi o jednou říkal, tak jestli to není on, nebo jen shoda náhod ? díky a v pátek na viděnou. Tacud

Ahoj Jani. Ano fasi potřebuje šroub na terru,ale nevím zda si to domluvil s Markem. Jestli ho má s sebou,tak mu ho samo vezmu. Díky. ;-) :-D :-D

No Fasi Márovi nic neřekl, takže je to shoda náhod, hážu do bedny druhý :) Hezký den. Jana :-D

Tak kdo by chtěl někdy také vyrazit na hledání kolem Plzně tak ať sem písne. Litrfree, doufám, že přijedeš tentokrát včas :-D :-D :-D

Jo, můžu 14týho odpolko, zatím předběžně, tak kolem třetí. Těším se na Vás.

štrnáctka furt platí...

to Zblabun: Tady tady to je tady to co je tady!

Ted jsem k tomu sed,vidím,vidím díky :-D

Zdravim Plzenáci jsem z Brna a jedu na dovolenou do Chodové Plané a chtěl bych jeden den sjet do plzně vubec nevim kam tam jit hledám mince i válku vezmete mě někdo v rozmezí 15.6--19.6 :-)

Koukám že tady na Plzeňsku je to jen na chvilku hledání.
Neni tady někdo od Nepomuka nebo Horaždovic?
:-O

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky