Podivné příhody při hledání

Zdravím všechny, asi tak před rokem jsem psal zde na fóru, mou nemilou zkušenost z večerního hledání, kde jsem byl z lesa vyhnán nějakou podivnou postavou. Od té doby se tomu místu vyhýbám jako čert kříži. Ovšem má zvědavost nezná mezí a já se začal o tu oblast zajímat. Ptal jsem se starších lidí v místní hospodě, jestli nemají podivné zážitky z toho lesa. Většina starších občanů se až podivně shodla na jedné věci, že z toho lesa nemají dobrý pocit. To ovšem není nic extra, tohle může říct každý. Až nedávno jsem se dal do řeči s místní kronikarkou, která mi byla ochotna zapujcit kroniku. Za což ji jsem neskutečně vděčný. Dočetl jsem se, že nedaleko za tím lesem, ležel hrádek Gaisberg, ve kterém sídlil jistý Boreš z Ryzmburka, který byl hlavní zakladatel obce, ve které bydlím. Ovšem před třicetiletou válkou jakoby hrádek zmizel z povrchu zemského. Prostě žádná zmínka. Včera jsem se vypravil na to místo i s detektorem. Jistý adrenalin jsem pociťoval, neboť na tomto místě jsem se před rokem setkal s něčím, co mě pronásledovalo z lesa. Až jsem se přiblížil k menšímu kopci, který se nachází uprostřed lesa, detik se prostě zbláznil. Zero začalo hlasitě pipat a nebylo možné ho vypnout. Myslel jsem si, že se baterie vybila, ale kontrolka baterie ukazovala, že je vše v pořádku. když najednou detektor hlasitě zabzucel a vypnul se. Tahle událost ve mne probudila toho vnitřního člověka, který se zajímá o duchařinu a já okamžitě vytáhl mobil z batohu a chtěl jsem začít nahrávat zvuk, kdyby náhodou něco, že. Ale ne, mobil se vypnul také a nereagoval. Pak už jsem neváhal ani minutu a z lesa okamžitě zmizel. Každopádně v mém pátrání hodlám pokračovat a budu nadále sem psát, co se mi tam přihodí :-)

v kategorii Nezařazené, založil Spagetta 25.8.2016 23:18

No to mi poser! Tam už bych nevlezl ;-) Máš odvahu a teším se na další zkušenost :-)

Půjdeš tam ještě někdy? Třeba s jiným vybavením? Zajímavé je i to, co píšou na Wikině, viz. citace níže. O hrádku se mi nedaří najít nic. Našel jste někdo něco?

"V roce 1260 se udála bitva u Kressenbrunnu, kde Boreš velel zálohám a v níž Češi porazili uherské vojsko. Boreš v bitvě získal vzácnou relikvii, a to prst Jana Křtitele."

Ak budeš mať záujem ísť tam znovu a nie sám, rád sa pridám, keď sa vrátim zo sveta. Celkom ma takéto javy zaujímajú ;-)
Posielam pozdrav zo stepí ďalekého Kazachstanu.

Tohle mi udělal zerouš uprostřed pole na jediném pahorku široko daleko , zároveň sem dostal tak silnej impulz do mozku ,abych z tama vypadl , že sem v hlavě v ten moment neměl nic jiného i když sem se snažil zjistit proč zerouš tak trylkuje , když baterky sou v cajku a citlivost na minimu . normálně sem se otočil a šel z toho pahrbku dolů ,ale po pěti metrech už sem utíkal , jak ten pocit byl nepříjemnej až zlej a to na takový hovadiny moc nejsem a v duchy nevěřím . nic sem tam nenašel jen jedno velký orlí péro z letky a to tam v životě orel nebyl . jinak úplně holý povláčený pole a dědiny i zesilovače a dráty móc daleko . pod pahrbkem už zase normální hledačka z jakékoliv strany a normální polní nálezy 8-) tož tam asi taky eště zkusím vyrazit , když už je to asi dva roky , co sem tam nebyl a zařekl sem se že nepudu ;-)

Joe , přiznej se - na pahorku jsi dostal prudký záchvat dávivé žízně a pod pahorkem jsi měl v batohu lahváče. Záhada vyřešena o:-) o:-) o:-)

sakra vidíš , to mě nenapadlo ,že to bude vlastně tím :-( ale asi máš pravdu o:-) :-D :-D

Zkus to v poklidu,něco tam je,u mě je to podobné po 2 hodinách hledání chodej kolem mě postavy neurčiteho původu ,říkám tomu historická stopa rád se na ty místa vracím,vždy tam něco najdu 8-)

Tož v klidu tam vlíst zkusím, ale raději se ověsím talismanama všech náboženství a vemu s sebou nějako obětinu o:-) ( ne ojetinu o:-) ) :-D
Ne mrknu tam určitě snad ještě letos a zkusím to eště projít .třeba tam je jen nějakej nasranej strážce pokladu bo celýho Biče božího ;-)

Přeju dobrej nalez 8-) 8-) 8-)

dám pak vědět , pokud se vrátím ;-) :-D

Ted si čtu ten tvůj příběh,byl jsi tam od té doby?

Určitě mám v plánu tam vyrazit. Zdali má někdo zájem může se přidat. Další výpravu plánuju zítra. On ten hrádek je jedna velká záhada, ale jak v naší místní kronice je o něm zmínka, tak i v kronice obce vedlejsi. Na onom místě se nachází i nejake kamenné základy či kamenné navozy, celkově zajímavé místo. :-)

Tak co, jak to dopadlo? ;-)

Takže, s menším opožděním podávám hlášení :-D . Vydal jsem se tam bez detiku, odpoledne, slunce hezky svítilo, mírný vítr. Asi kolem 11:00 jsem stál před lesem, jeden velký nádech, vkročil jsem do lesa a šel jsem hledat to ono místo. Asi po 10 minutách jsem stál na onom kopečku, z kterého byl nadherny pohled na les. Sedl jsem si na zem, vytáhl cigaretu z krabičky a když jsem šmátrál po zapalovači v kapse. Ozvalo se hlasité prasknutí větve, někde na stromě, u kterého jsem stál. Okamžitý nával adrenalinu mi dopomohl v rychlosti postavit se na nohy. A můj zrak jsem okamžitě upřel ke korunám stromů. Pak následovala sekvence asi třech dalších prasknutí, jakoby něco velkého bylo v korunách stromů a utíkalo to pryč. Poslední prasknutí už se ozvalo někde v dáli. Sáhl jsem proto pro mobil, který se nyní nevypnul, ale neměl signál a začal jsem natáčet... ale pozdě, další hodinku se nic nedělo a já už to zabalil.

Jezdívám na tu stranu a na tyhle věci jsem citlivý, poznám i kameny, ve kterých něco je, na hradech je to pak zajímavé. Ozvi se jestli se od té doby něco nezměnlo

0:45 - 0:56 o:-) :-D ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=jR29SySNWAs

Ok, 8-)ráno vyrazím na jedno takové misto 8-)

Náhodou jsem narazil na dost zajímavé www stránky. Mrkněte se třeba vás taky zaujmou.

http://novakoviny.eu/archiv/zahady/346-oak-island-jama-pokladu

Hej spagetta jsem kusek od tebe dalo by sa domluvit na pruzkum mista klidne aj bez detiku.

Tak pánové jak pokračuje pátrání...? Takové zajímavé čtení a...

Ešte vymýšlajú nové príhody... ;-)

Honil tě maximálně jelen nebo prase a zbytek jsi si přikrášlil :-D

Nové info: Bohužel nemám tolik času jako v létě, tak nemůžu tak často chodit hledat a vracet se na to místo. Ovšem včera se naskytla mezera v mém, už nyní nabitém programu. Asi vás zklamu, ale nic zajímavého se nestalo - teda až na to, že jsem ztratil po cestě lesem cigarety :-D Každopádně v tom mém "pátrání" hodlám pokračovat. Bohužel, ale až bude více času ;-) :-)

No mě poser.Jasně,že takový místa jsou.Ale takhle by to nepodal ani Standa Motl. :-D
Fičim spat a budu se bat. Nic ve zlym .B.

Ještě že jsem na tyhle věci tupej, já bych nepotkal ducha ani v pyramidě :-O

Věř , že po mě by si jich potkal docela dost a zdrhal bys jak o život ve stejný moment ,jak by si ucítil jejich zlobu :-P o:-)

Trocha pááry ze střev říkal stréc o:-) o:-) o:-) :-P

chemická zbraň ,když je po chlastu o:-) :-D :-D :-D

taky neco pridam, pred 5 lety v jednom lese sem nasel prsten ss proste lebkouna a hned sem citil ze neco je spatne proste takova negativni energie... no dlouho sem tam nebyl vypadnul sem po peti minutach a prsten tam nechal a zaprisahal se ze uz se tam nevratim.

Škoda že mi to nejde otvoriť, vraj nemám dostatočné oprávnenie.. škoda že nový web a ľudia sú tu zase delení do dvoch kategórií, akoby nestačila jedna registrácia... :-(

To je hlavně kvůli lidem co nijak nepřispívají.Stačí udělat příspěvek.Prostě jak sem se měl na hledačce a co sem ten den našel.Je tam na to osum foteklŽádné další údaje nejsou vyžadované. ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru