Pole, nebo les?

Hledáte častěji na poli, nebo v lese. Já hledám na poli, protože s lesem mám špatné zkušenosti nikdy jsem tam nenašel nic zajímavého :,-(

v kategorii Lokality, založil hledac7745 18.12.2017 19:36

Já chodím výhradně lesy. Záleží asi i hodně na tom, jak moc je pro tebe důležitý stav nálezů. Pro mě je cennější jeden krásnej 2heller z lesa než 50 znehodnocenejch 2hellerů z pole (mluvím z vlastní zkušenosti, kdy v mém okolí jsou hodně kamenitá pole).

Při čištění polních nálezů jsem zjistil, že asi bude moudřejší se mnohem více zaměřit na lesní hledačky. Předměty z políček a luk jsou většinou v mizerném stavu :,-(

Záleží na období a lokalitě, někde pole prostě dávaj jeden stříbrnák za druhým a někde to tak slavný neni a tak jdu radši do lesa, kde když už něco padne tak to stojí za to ač to neni tak hojný jako na tom poli ;-)

Tomu fakt nevěřím, chodím na pole pořád a jsou tam jen rakouské dvouhaléře a hliníkové socialistické desetníky. V lese zase samé nábojnice, broky a další odpad.

Protože se ti úspěšně podařilo přesvědčit tvou mysl, že je všude jen samý šunt, tak nacházíš co nacházíš. Až se to podaří mysl přesvědčit o tom, že se dají kdekoliv najít i zajímavé věci, začneš je nacházet i tam, kde bys je nikdy nečekal.

Dobře napsáno👍

Je to vtipné. Síla mysli, no tak sním o dukátech a tolarech, zajímavé, že nepadají. Hodně lidí tu také píše, že kde je dnes les, před sto lety bylo třeba pole, ale já co koukám do starých map, tak ty lesy tam byly i před rokem 1800. Pak si říkám, jestli tam mám vůbec chodit, protože do panských lesů poddaní moc nechodili.

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru