Porovnání detektorů

Takže mám toho na srdci celkem hodně. Poprosil bych srovnání detektorů Garrett 150 a 250 + C.Scope CS440XD a CS990XD. Zalíbil se mi CS440XD, tak se chci zeptat (je to jenom maličkost) na obrázku z akce je k detektoru CS440XD přidána Vojenská lopatka RU, kdežto na stránce detektoru je k němu přídávána vojenská skládací lopatka Rusko. Osobně bych byl za tu skládací lopatku Rusko raději. A dále, mohl by jste mi někdo něco více řící k temuto detíku, CS440XD, jsem zaměřen hlavně na militarie, nějaká osobní zkušenosti, trochu vadí, že u něj není žádný ukazatel, jen reproduktor, ale jsem jen začátečník, tak uvidím, ten bych si asi na začátek i koupil, je to dobrá volba? Díky za odpověď a pěkné svátky. :-)

Punisher

v kategorii Detektory - netříděné, založil Punisher 24.12.2009 23:27

A ještě ja je to s cívkama do C.Scope CS440XD, nikde jsem je nenašel, dají se někde sehnat???

Sondu si můžeš normálně objednat. Musí se ale nastavit. Je součástí oscilačního obvodu.

Díky za odpověď a ještě (vim,je to prkotina), jak je to s těma lopatkama ?

Já bych řekl,že se jedná o stejné lopatky. ;-) :-D

Lopatky jsou to různé. První je armáda bývalého SSSR a druhá je Rakousko-Uherská, ale vyráběná do 60 let pro Maďarskou armádu ;-)

Aha o:-)jsem asi slepý :-D

Mě se víc líbí ta z toho SSSR, takže jaká lopatka je k detíku dodávána? ;-) Moc se v tom neorientuju.

Momentálně RU, pokud by jsi chtěl USSR není to problém. Ještě jich pár skladem je, ale jedná se o armádní výprodeje, takže dodávky jsou trochu nepravidelné ;-)

Takže šlo by, kdybych si objednal z e-shopu ten C.Scope CS440XD, že by jste mi vyměnili RU lopatku za tu skládací z SSSR? Byl bych vděčen.

já bych tu skládací nejradši vyměnil(( tu podložku už mám úplně ohlou no prostě hrůza furt šroubuju a stejně nedrží(( musím tam dát pořádnou podložku, koupil bych jinou, ale počkám, přeci jen je to chvilka od koupe detíku))) to by mě manželka.....

Tak už je objednáno, do poznámky jsem uved žádost o výměnu lopatky za tu skládací Ruskou.

Jěště otázka, kdy to tak přijde, objednal jsem to dnes, tj. 26.12.2009.

Zboží bude odesláno hned jak bude mít PPL zase svoz, tj. v Po 28/12 a doručeno by mělo být následující prac. den, tj. v Út 29/12. Až to budeme odesílat tak Vám pošlu číslo zásilky :-)Hezký sváteční den. Mlejnská

Dnes už asi nepřijde, že? :-(

ty jseš ale nedočkavej :-) :-) :-)

Můžete mi konečně říct, kdy to přijde???? :-/

Pardon, vybil se mi mobil, pokud jsem to dobře pochopil, tak je vina u dopravce, čili u PPL?

Nic se nestalo. Ano, v mailu byste měl mít číslo zásilky. Pokud ne, můžu ho napsat ještě sem. Dnes to mají na rozvozu. Jsou jen dvě možnosti, buď už u Vás byli a "nedozvonili" se a nebo ještě přijedou. Můžete zkusit zavolat na depo, pod které spadáte tel: 387000820 a dát jim to číslo zásilky. My svůj díl práce splnili ;-) tak hodně štěstí a kdyby něco zavolejte. To je každopádně vždy lepší v případě řešení problémů zavolat, na chatu nejsme 24 h a tak může být odpověď zbytečně zpožděna :-)

Jasně, právě mi volal řidič PPLka, navedl jsem ho, asi zabloudil, tak teď čekám. ;-)

Tak už mi právě dorazil ten detík, už se těším na zejtřejší zkoušku, tímto děkuju Lovcipokladu.cz, dobrá práce.

Tak ať ti to hledá . Taky ještě zítra vyrazím,snad ještě pujde kopat :-)

Držím palce při prvním hledání :-)

konec dobrý, všechno dobré :-)tak přejeme hodně hledačského štěstí a kdybyste cokoli potřeboval poradit apod. je lepší kontaktovat Elmaru tel. na 731 102 713. Hodně zdraví v novém roce. J. Mlejnska a team LP

Tesoro EuroSabre II? Nebo Goldmask II - III? Těžké otázky, rád si nechám poradit. Bude prosím časem srovnání GM (BG) a Tesoro EuroSabre II?

Nějaké testovací srovnání asi nikdy nebude. Tomu se vyhýbám, je to hodně neprůkazné. Nikdy nebudu schopný ovládat oba detektory na stejné úrovni ve stejný okamžik. To prostě není možné :)

Test EuroSabre II bude za cca 2 až 3 měsíce. Teď jsem ho začal chodit a i když jsem z tohoto nového detektoru nadšený, stále čekám kdy se oběví nějaká muška na kráse :-)

Jinak jsou to ale detektory uplně jiné, EuroSabre II má jasnou a nekomlikovanou odpověď. Zatím se zdá že výbornou hloubku ve všech lokalitách co jsem měl šanci projít. GM II je detektor na zvládnutí určitě těžší, na druhou stranu v místech s mírnou nebo střední mineralizací dosahuje mnohdy snových hloubek. Vše je ale hlavně na hledači který detektor ovládá :-)

Díky. Čím více informací, tím větší nerozhodnost. Na předváděčce od Habánů jsem toužil po GM, nyní vítězí EuroSabre díky váze a jeho vlastnictví Shortym a Cortézem, kteří jistě poskytnou recenzi. Nadále hlodá červík nad Mambovo Cortésem. Ahoj

Peking..Za 1..nejsu cortez,ale cortes :-P
Za 2..Pokud nějaká recenze bude ;-)tak až odchodím ještě hooooodně hodin :-D

Ahoj mě by moc zajímalo srovnání Tesoro EuroSabre II a Goldmask 3+ ? :-D

Ahoj mě by moc zajímalo srovnání Tesoro EuroSabre II a Goldmask 3+ ? :-D

Tak to mě co by hledače taky. Ale pouštět se do nějakého srovnávacího testu nebudu :-)

Třeba se toho ujmě nějaký hledač :-)

No to neva srovnávací test nemusím, já bych se spokojil s Tvým osobním názorem (jistě jsi je oba chodil) klidně na E-mail marten.n@seznam.cz :-D o:-)

To Elmara
někde ve fóru jsem četl, že připravujete srovnání Tesora Tejona a Cortese. Jak jste daleko? Je mi jasné, že současné počasí moc nepřálo, ale začíná se oteplovat... :-)

Na oba detektory vyšlo na lovci pokladů několik testů. Myslím že jsou velice obsáhle a snadno tak přístroje porovnáš sám. Testy najdeš v archivu pod záložkou testy detektorů :-)

ahoj, jeden dotaz...chci si koupit Garrett ACE 250....je to dobrý detektor?

já mám ACE 150 a naprostá spokojenost. 250 je to samý, jen má navíc pár funkcí. Chodí ho kamarád a je celkem spokojenej.
Ale má i nevýhody, třeba když si klepneš cívkou o pařez, hlásí ti nález, ale na to se dá zvyknout a už se mi to moc nestává.
Prý to dělají všechny garetty.............

Když klepneš cívkou o pařez nebo cokoliv jiného skoro vždycky se projeví prozvuk, není to jen "bolest" garetta. Mě se to stávalo u Cortese i Mušketýra. Obalil jsem si proto cívku nařízlou gumovou hadicí jako takový mantinel. Protože tvrdých nástrach pro sondu je všude mraky ;-)

Když klepneš cívkou o pařez nebo cokoliv jiného skoro vždycky se projeví prozvuk, není to jen "bolest" garetta. Mě se to stávalo u Cortese i Mušketýra. Obalil jsem si proto cívku nařízlou gumovou hadicí jako takový mantinel. Protože tvrdých nástrach pro sondu je všude mraky ;-)

je tu někdo??

Jaký je rozdíl v dosahu u GM3+ vs.GM4? Popřípadě dosah na 1Kč u F5?

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru