Praha

Ahoj, je tady někdo pojízdný z Prahy? Já teď mám nepojízdné auto, počasí přeje a tak bych se chtěl podívat ještě na jeden válečnej flek...kousek od Prahy, kdyby měl někdo zájem, tak mi napište PM, nějak už se domluvíme ;-)

v kategorii Skupiny a společná hledání, založil NOL22 12.1.2016 16:08

OK až slezou mrazi tak vyrazime, pošlimi pak na sebe tel. A do mluvíme se. Žďárec kuba

Kdy?

S Kubou jsem zatím domluvenej, ze az trosku polevi počasí...takze presny termin zatím není, ma se mi ozvat.

zdravím, zítra někdo z prahy ? auto mám. tíba

cau, vsim jsem si az ted :-/ když nedas REAGOVAT, tak se mi nezobrazi upozorneni...

Je to tak, když na někoho reagujete tak zacinká zvoneček. Teď doděláváme funkcionalitu aby to šlo i příspěvku. Bude tam možnost si i proškrtnout sledování ;-)

Tak to bude super ;-)

parada, pak by uz nemelo nic utect ;-)

Tahle funkce tady chyběla, zejména když čekáš delší dobu na nějaké určení je unavné listovat a hledat pokaždé ten samí příspěvek :-)

už to vidím a rozumím ..děkuji s pozdravem tiba

zdravím ..sporadicky platí stále. tibormarci@seznam.cz
nebo tel. 725582187 praha 8 bohnice

To já chápu ikdyž nevím jak se to dělá,ale co bude,kdyby v Top Sekretu,kam nemám přístup, bych chtěl reagovat.Tedy,kdyby,ten zvoneček zčervenal :-(

Ahoj, ja se chystam zitra na chvilku cournout kolem obeda. Kdyby nekdo chtel, pojedu z Prahy 4 z Kamyku, auto mam. Chci smer Jilove.

Zdar, zejtra chci někam vyrazit na sever od Prahy, - Praha východ nebo Mělník, auto mám jedu z Klecan, kdyby se někdo chtěl přidat, budu rád

Ahoj, v Klecanech ted bydli kamos, CUKR. Urco by rad zajel :) je i tady na LP

Vyrazil by někdo dneska? Jsem z Chodova, mohu dojet kamkoliv metrem :-)

čus nějak ho tu nemužu dohledat (asi to neumim) pošli mi nějakej odkaz, či kontakt, nebo at se mi ozve, dík email petr.ecer@seznam.cz nebo tel: 731533482, facebook Petr Ečer, díky Petr

Zdravím,

mám otázku a možná prosbičku - ve vnitrobloku (zahrádce) o rozměrech 12x12 metrů se mi podařilo ztratit zlatý snubní prstýnek. Myslel jsem, že až sleze sníh, že se mi ho podaří najít - nepovedlo.

Na zahrádce je řada rušivých kovových předmětů (ploty, sloupky, kanály atd). Pokud byste dokázali naprostému laikovi poradit, jaký detektor si půjčit, případně byl někdo ochoten za úplatu prstýnek zkusit najít, byl bych moooc vděčný. Je to v Praze - Dejvicích.

díky moc, Honza

Kdyžtak kdyby to nevyšlo kolegům, tak jsem taky z dejvic a můžu se zastavit to zkusit najít. Posledně jsem hledal pozlacenou naušničku asi 2mm čtvereční na koupališti :-D tohle by mohlo bejt i snad jednodužší :-) Kdyžtak zavolej na 773 491 040

Jsem pracovně v Dejvicích vždy přes týden, ale čas bych měl až ve čtvrtek, tak pokud se nenajde někdo rychlejší, tak se případně můžem domluvit a zdarma)) hlavně si musím vzpomenout a dát ho do auta))

Děkuju moc za nabídku, to jsem popravdě ani nečekal :-) Úplně to nechvátá, čtvrtek je víc než v pohodě (i později, pokud něco neklapne). Jen mě ještě napadlo, že prstýnek mohla odnést straka, která se nám po dvorku občas potlouká... Jestli mohu poprosit, více na jezl zavináč centrum tečka cz. Ještě jednou děkuju za ochotu

někdo dnes na mrcas?

Jé já zas nekoukl na datum 8-) 8-) klasika u mě

Jinak zpět k tématu. Kdybyste někdo vyrážel někam, tak bych se klidně přidal. Ještě jsem letos nebyl a v praze ani nevím moc kam. Mám auto tak tím mohu přispět. Zdar Martin (aukrohoffec@volny.cz)

K tomu prstýnku v Dejvicích o pár příspěvků výše - jeden kolega se už u nás stavil, prstýnek bohužel nenašel :-(. Byť stále zůstává malá šance, že tam někde je, nejspíš bude úplně jinde (ať už jsem ho ztratil někde kousek jinde, nebo ho někdo našel, či ho odnesla jedna z mnoha strak, které nám tam poletují). Teď je každopádně zahrádka zarostlá kytkama a protože se jedná o společné prostory, je nereálný to tam "pokácet" :-)

Každopádně děkuju moc všem za ochotu

Jsem v Praze nový, hledám s přestávkama několik let. Chtěl bych zajít s někým ven.... neznám to tady. Čas mám kdykoliv.. Ozvěte se mi .. Díky Honza ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru