Čediče jsou obecně problém a na trhu není příliš detektorů které by se v takovém prostředí dokázaly pohybovat.
Pokud jsi opravdu z nějaké takové feromagnetické lokality, chce to detektor otestovat. Jinak můžeš zažít dost nepříjemné zklamání. Pokud chceš přijeď si do Jílového pujčit Tesoro LOBO Super Traq. Když to detektor bude sedět máš vyhráno. Z toho co je dnes k mání je co se týče pohybu ve feromagnetických horninách lobo určitě no.1
přechod od Ace 250 k analogu
Zdravim všechny.Asi po pul roce (občasného) hledání s Ace 250,sem zjistil,že to nebude to pravé ořechové,když chce člověk opravdu něco nacházet. Druhý důvod proš chci přesedlat je,že převážně hledám v lokalitách zamořených čedičem. Rád bych si pořídil o třídu lepší detík. Přemýšlim o XP,ale nezavrhuji ani Tesora. Nejradši bych digitál (Fisher f70),ale mam strach,že čedič nezvládne. Prosím o radu,čím víc,tím lépe. Díky Fakman
Mam take dotaz jak by na takové lokalitě fachal pulzní detektor od C SCOPU ?
Malá poznámka.Pokud budeš často hledat v místech kde se vyskytuje množství čediče (mám na mysli hlavně České středohoří) tak si v žádném případě nekupuj jinak skvělý Tesoro Cortes
Tak uz mam par favoritu. GARRETT 2500,XP GOLDMAXX II,XP ADVENTIS II,FISHER F75 ,TESORO LOBO,ale u nej si nejsem jisty jak na tom bude s hloubkou. Jinak diky za rady.
Ahoj. Hloubku si můžeš u Loba otestovat přímo u nás na poligonu a porovnat s dalšímy detektory.
V nadpisu máš ale přechod od Ace k analogu. Většina detektorů, které jsi si vybral zpracovává signál číslicově?
Elmara - Asi bych se s analogem jen tak nenaučil. Na 90% pujdu do fishera f75. Doufám,že si zase někde nepřečtu nepříznivou recenzi a nezvyklá mě to. XPčka jsou určitě dobré detíky,ale na můj vkus dost předražené a nic moc člověku neřeknou.
To fakman: F75 je povedený detektor. Určitě to není šlápnutí vedle. Nakonec vždy záleží na tom co hledači sedí, každý jsme nějaký.
Já přešel od ACE 250 na Tesoro ES II, právě proto, že u nás je mnoho čediče kolem. ES II se povedla, má výborné odladění půdy. Takže doporučuji EuroSabre II.
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.