Představení Gekon - denník - Od prvniho nalezu ... identifikace..

Dobry den, ahoj
Nenašel jsem zde zadné téma kde se jednotlivci představý a mohou se podelit se svým příběhem, po letech se nad nim pozastavit, zasmat, vzpomenout si na své začtky, poradit ci dokonce vyjadrit ne/sympatie.
Je tomu pár dní co jsem zakoupil svuj prvni detektor. Predtim jsem o tom slyšel, par kamardu hledalo, ale nikdy jsem se k tomu nák blíž nedostal. Jednou sme hledali neco u rodiču na zahradě, když jako jakysi darek se tam obevil nejaky detektor, našli se par hrebiku kus plechu. Na nejaky cas mi to lezelo v hlavě, ale nak sem se k nakupu nemoh odhodlat. Nedavno jsem potkal kamarada kamionaka co obcas hledal. Slovo dalo slovo a zacal jsem zvazovat nakup nějakého levnejsiho přístroje. Libila se mi takova podvedoma ucelnost prochazky, kdyz clovek nekde ceka. Chtel sem koupit neco levnejsiho aby se to mohlo pucit dětem, a kdyby mne to nezaclo bavit tak mi nelezela ve skrínce draha berle.
Na radu Habána , ještě jednou velký dík za trpelivost při obchodu se z Garetta 250 vyklubal Golden Mask GM4.
No a hned druhy den jsem jel na vrakoviště Mitsubishi kousek za Sedlčany, přijedem tam a obedová pauza takze zavreno. Jel sem s kamaradem a tak ze to zkusime.

Hned u silnice byl vypusteny rybnik a u kraje písek a malicky kamínky žádné bláto tak sme si rikali ze se v tom bude dobre hrabat a zacli jsme testovat novou hračičku... nakonec to nebylo vubec tak jednoducha jak sme si predstavovali. uz od vstupu detektor jenom pípal a pípal , zbesile jsme kroutili kroutitky zkouseli ruzne moznosti. Drzela nas odhodlanost a nechut pocitu prohry. Pri jednom pokusu o nake odlazeni se nam podarilo to naladit tak ze sme ztratili i testovaci minci 5kč kterou jsme si zahrabali v pisku, pak jsme prisli na to ze v tom rybniku piskaj i kameny a bylo to doma byla tam náká skvára co piskala jak se ji chtelo a tak jsme to vzdali a stanovili si jednoduzsi cil a tim bylo najit aspon neco a vedet proc ... ubehlo dost casu a tim padem jsme museli jit zakoupit pozadovany dily a vyrazit ku praze

Cestou nam to nedalo a zastavili jsme jeste najednom miste takova piscita plaz u vstupu do reky ktery mela mensi tok a tam uz sme byly co se týče ovladaní "uspěšněsí", namalovali jsme si na hlinu ctverce a do kazdeho dali neco (hlinik, olovo, zelezo, zrezly zelezo) a poslouchali jak a kdy co piska .. a nak se nam podarilo najit zatku od piva, dve hodne zrezli kulky z pistole, sem tam nakej hrebik (to sme kopali jen pto test jestli je to co si myslime ze to je, a jedno oluvko. Zasekli sme se tam tak na pul hodiny a precijen uz bylo potreba se vratit na zakladnu a tak se jelo domu..

Da se tedy říct že první hledaní byl asi propadak... ale jak se rika učenej z nebe nespadl. A i pres tyhle zacatky nas to oba moc bavilo dokonce se z toho stal dost kolektivni zazitek, když sme končili tak sem se potkaly s prislusniky celni zpravy s kterymi jsme k nasemu udivu vcelku hezky pokecali.

v kategorii Nezařazené, založil Gekon 12.11.2013 00:37

Tak sem od posledniho prispevku byl hledat dvakrat, cca hodinku a vysledek absolutní propadák. zjistil sem že jsme národ absolutních dobytku, alkoholiku, zloděju a nebojim se říc kreténů. U nás v "lesoparku" jsem nalezl -
° milion alobalu (prikladam tomu blizkost zakladky kde deti fasujou jogurty a ruzny pitíčka v tetrapacku), ((vic nez 15ks)
°vetsi mnozstvý než malé takovejch tech otviracich ocek z plechovky od piva, cocacoly (to bych
prisuzoval blizke základce a gymnaziu) (cca 10ks)
°bambilion zátek od piva a limonady koly
prisuzoval blizke základce a gymnaziu) (cca 5ks)
°dále jako zlatej hreb sem nasel tri víčka od rumu (to bych
prisuzoval blizke základce a gymnaziu) (cca 3ks)
°no a pak nějaké to želízko sem tam nakej kus drátu nebo obal od cigár

a jako velkej podraz vydím opacnou skupinu hledacu pokladu (drahých kovu) ano myslim tím tzv Magnety, kterí boužel presli na měď a hlinik, nebot je o kousek vic placena a tak ty draty kuchaj a jelikoz to este neumej tak dobre delit na prvocinitele tak maj dost velke ztraty a ty ztraty ja tam prave nachazim.
Bohuzel jsou to zaslapany vlasky zbytku měděnych vodicu.

Takze sem v podstatě nenašel vůbec nic. Akorat v listí vytracenej nerozbalenej durex .. asi mel nekdo blbej den :o) Jestli sel na rande a mel sebou jen jeden ... .

No snad to příšte bude lepší.

No tak to vidis :-) A co jsi z toho vydedukoval dale??? Ja bych si rek, ze tam je tolik bordelu, kterej musim kopat, ze na to kaslu. Anebo si koupim detika, kterym si dokazu vetsinu veci vydiskriminovat...v takovym smetaku, uzitecna vec. Cize moje rada zni - zmen lokalitu ;-) Koukni na seznamu na stare mapy...porovnej se soucasnyma. Zkus najit stary cesty, ktere tam byly a uz dnes nejsou, nebo jsou zaorany v poli, nebo muzou existovat doposud, to je celkem jedno. Ale musis hledat tam, kde se neco delo, kde chodili lidi atd. To misto jsi vlastne nasel...pozustatky po lidech tam jsou, ale je to tak novy, ze sis i sam zhodnotil, proc to tam je a od koho to asi je. Natipuj si 2,3 mista na netu a good luck, neco padne, ver 8-)


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru