Prodeje a výměny zánovních detektorů

Soukromá inzerce hledačů, kteří chodí na Lovce pokladu. Lovec pokladu nenese žádnou zodpovědnost za fakta uváděná v inzerátech. Oficiální bazarové detektory testované v prodejně LP najdete v sekci bazar v eshopu.

v kategorii Detektory - netříděné, založil Elmara 22.10.2012 19:04

Zdravím je tu někdo kdo by vyměnil můj Equinox 600 za ORX ? EQ je kupovaný v březnu tohoto roku...

ty bláho 3 kroky späť wtf? ale to je tvoja vec. :-D :-D :-D

Nevím proč by to měli býti 3 kroky zpět. Každej preferuje něco jiného. Jiné vlastnosti. :-)

uz len preto ze to je nizsia trieda od deusu a top trieda co sa tyka technologie detekcie je dnes minelab, cenova trieda multi-IQ. Ale ked si myslis ze ORX je lepsi to je tvoj nazor.

Já netvrdím že je lepší. Já píšu že má jiné vlastnosti, které preferuji.(U mne třeba váha a skladnost detektoru.Měl jsem úraz a ta nižší váha je sakra znát, když hledáš celý den. :-)) Užívej si top třídu detekcie a přeji pěkný den a ať se daří. :-)

Tahle diskuze nedává smysl. Asi by stačilo, aby Dominovi někdo ukázal jak detektor zprávně pracuje, jelikož porovnávat ty detektory opravdu nejde. EQ je naprosto někde jinde a to o pořádný parník, nejenom co se týče technologií (multifrekvenci nikdo mimo Minelabu nedělá, všechny ostatní detektory, které používají více frekvencí jsou jenom klasická VLF kde posunujete frekvenci) ale především co se týče dosahu, citlivosti a vyhodnocení. Jediná "jiná" lepší vlastnost je nižší váha, vzhledem k tomu, že je to už rozdíl malý a Equinox je přitom vodotěsný... není moc co řešit. Ale jak se říká, svůj ke svému .)

plne súhlasím s Elamarou presne takto som to aj myslel. Konec diskuze XP-Minelab.

to Dominoo: nenech si do toho kecat


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru