Prodeje a výměny zánovních detektorů

Soukromá inzerce hledačů, kteří chodí na Lovce pokladu. Lovec pokladu nenese žádnou zodpovědnost za fakta uváděná v inzerátech. Oficiální bazarové detektory testované v prodejně LP najdete v sekci bazar v eshopu.

v kategorii Detektory - netříděné, založil Elmara 22.10.2012 19:04

Dobry den prodam Garret Z Lynk bezdratovy system novy Kompletni baleni nepouzite za 2200Kc osobni odber vitan nebo posta Foto mohu poslat na pozadani

Prodano dekuji za prostor

Dobry den Garret Z Lynk bezdratovy system je stale naprodej Kupujici MINELABAK si nechal poslat na dobirku ale nevyzvedl na poste a posta me vratila po 3 nedelich zasilku zpet proto pozor na tohoto nezodpovedneho pana.

Pokusím se být stručný,s tímhle Pánem jsem již měl tu čest obchodovat.V únoru 2017 jsem reagoval na inzerát na bazoši,dohodli jsme výměnu kus za kus s mým doplatkem(8000,-)já posílal novej detektor s 5 letou zárukou v ceně 37tis.,on starší GPX 4500 po záruce.
Po přijetí balíku jsem měl však po radosti,detektor nešel zapnout(nechával jsem ho podstivě v teple před zapnutím,natemperovat,kondenzaci par znám!)
Po nabytí akumulátoru cca 30 minut,se detektor povedlo zapnout ale bohužel LCD na přístroji neukázal ani čárku,zvuk tresholdu byl slyšet,po vypnutí a znovu zapnutí již LCD naběhl,vykřikl jsem hurá ač jsem k přístroji již měl jisté pochybnosti a ty se potvrdily
detektor se mohl zbláznit i přes absenci kovu,problém byl zase u sondy,stačilo trochu u průchodky na kabel zmáčnout plast a falešný ton ustával ale né zcela,také stačilo pohnout lehce s kabelem u průchodky do sondy a vše se opakovalo,sonda jednoznačně poškozená.
Při reakci Pána,mě ani nepřišlo že by byl tou závadou nějak překvapen,s 99% o ní věděl ač tvrdil že je vše jako nové a na 100% funkčí,tak bohužel pro mě nebylo.
Jediné co bych snad ocenil bylo rychlé jednání a přeposlání detektorů nazpět,bez nejmenších problémů.
Tím že jsem kupoval zmíněný detektor na bazoši,mě unikl nick prodávajícího,jméno a adresa mě již ale neunikla,proto jsem balíček nepřevzal.
Při procházení e-mailu jsem také zjistil že Z-Link nabízel ji zhruba před rokem,nyní když jsem se ptal na záruku tak byl po záruce,byla jenom roční,divné.
Přijde mě že Pán na bazoši prodává jeden sortiment věcí a druhý na LP,to je alespoň můj postřeh,inzerci sleduji pravidelně.
Mimo jiné,Čínskou kopii GPX5000 za tenkrát myslím 60 000,-,když jsem mu napsal že se jedná na 100% o kopii,dostal jsem odpověď že prodává známému.
Pro mě je tohle dostačující,proto abych s Pánem již neobchodoval.
Děkuji za pozornost a omlouvám se za stručný referát :-D

Rychlý dotaz. Pokud tomu rozumím, tak tady nick anthonov prodává levé GPX 5000? Pokud ano, potřeboval bych, kdyby jsi mi mohl napsat do obálky. Tohle samozřejmě musíme řešit a nemůžu to jako distribuor nechat být. 1. je to zlodějina, za 2. ten detektor není ani PIčko, ale VLF. Je to tak podvod a zlodějina v jednom. :,-(

Dobry den ano prodaval jsem panu Minelab. Garret Z ale na dobirku so ho nevyzvedl ja ho koupil v Rakousku jeste pred tim nez byly v Cesku po delsi dobe jsem sehnal bezdratove sluchatka coz bylo uplne jine.Tento Garret Z. byl uplne novy bez pouziti delali me problem gumicky a potom vaha. Jinak Gpx 4500 jsem prodaval asi pred 3 roky ktery jsem koupil jako pouzity od jednoho pana z Oloumouce za cenu neco kolem 40-50t ted presne nevim ano dostal jsem na nej reklamaci ze je spatna civka civka byla u Vas v Jilovem vyzkousena s tim ze nic na tom vadneho neni . S tim detektorem GPX 5000 jsem pomahal prodavat kamaradu s tim ze uverejnim Inserat jak u Vas tak i na bazosi a dale jak na eBay De kamarad je tez z Rakouska kde ho koupil na eBay UK kde se kontroloval tez znak Minelabu vse bylo v poradku tak nevim co se panu nelibilo. preji krasny den


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru