Prodeje a výměny zánovních detektorů

Soukromá inzerce hledačů, kteří chodí na Lovce pokladu. Lovec pokladu nenese žádnou zodpovědnost za fakta uváděná v inzerátech. Oficiální bazarové detektory testované v prodejně LP najdete v sekci bazar v eshopu.

v kategorii Detektory - netříděné, založil Elmara 22.10.2012 19:04

Tak nakonec přeci jen půjde z domu :-( Nabízím C.Scope CS6MXi koupeno 12/2011, v 8/2017 byl proveden na LP preventivní servis, vše OK, kryt proti dešti, sonda 28x20 cm a sonda 36x28 cm. Předěláno napájení na 10x dobíjecí baterie. Měl jsem lepší pocit při hledání. Ale není to problém vrátit zpět. Cena řekněme 10500Kč. Preferuji předání osobně Mělník, Praha 9, Stará Boleslav a při osobním předání přidám lopatku Draper. Případné poště se nebráním a je v ceně, ale vše je na domluvě. Pořídil jsem velkou cívku pro větší hloubku, ale prostě na mě to je s ní už moc těžké :-( Více info přes obálku (SZ)

Velká hloubková sonda je k prodeji i samostatně za 3000Kč plus případná pošta. ;-)

Velká cívka rezervace, čekám na platbu. Když to klapne inzerát upravím ;-)

Menší úprava, jelikož velká cívka pocestuje k novému majiteli.
Prodám C.Scope CS6MXi koupeno 12/2011, v 8/2017 byl proveden na LP preventivní servis, vše OK, kryt proti dešti, sonda 28x20 cm. Předěláno napájení na 10x dobíjecí baterie. Měl jsem lepší pocit při hledání. Ale není to problém vrátit zpět. A dohledávačku Nokta NEW Cena řekněme 8888Kč. ;-)
Preferuji předání osobně Mělník, Praha 9, Stará Boleslav a při osobním předání přidám lopatku Draper. Případné poště se nebráním a je v ceně, ale vše je na domluvě. Více info přes obálku (SZ) ;-)

Menší korekce ceny na 8500Kč. Nechápu, že tu ještě je :-( přeci to není moc za dohledávačku Noktu New a tento super detík. I když to není hloubkař, tak na pole super stroj ;-)

A pokus o foto zde
https://elektro.bazos.cz/inzerat/87107997/CScope-CS6MXi-a-dohledavacka-Nokta-NEW.php

Také možno prodat zvlášť detektor za 6650Kč a dohledávačku za 2100Kč včetně poštovného, ale vše je na domluvě ;-)

Na prodej už jen dohledávačka Nokta New za cenu 2100Kč včetně případné pošty.

Tak čekám na platbu. Tímto vše prodáno. Ať to slouží jak má. A LP díky za prostor pro inzerci. o:-)

je mě po něm malinko smutno :-( :,-(


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru