Závist je nebezpečná a navíc se o nálezy nerad s někým dělím, , proto preferuji to co ty,jdu si svým tempem, jdu kam chci a nemusím na nikoho čekat ani ho dohánět..Prostě radši chodím sám
SAMI nebo s NĚKÝM ? ? ?
Ahoj lovci,já chodím pípat sám.Jsem spíše samotářský tip.Hodně čtu,že spousta hledačů preferuje společné hledání.Závist je nebezpečná!!!
Závist je nebezpečná a navíc se o nálezy nerad s někým dělím, , proto preferuji to co ty,jdu si svým tempem, jdu kam chci a nemusím na nikoho čekat ani ho dohánět..Prostě radši chodím sám
To ti teda závidim, tu pohodu. To je tady vo mě známý.
Myslím si,že toto je téma, ke kterému není co říci.Je to na každém jak mu to vyhovuje a nemá cenu o tom vést nějaké debaty.
Co se mě týče,radši chodím sám.Je pravda že se občas musím s někým sdružit,poznat nové nadějné tváře a hlavně je taky nějaká prdel.
Tak to bys měl vyrazit s nějakym Havlbrodskem. Prej sou ňáký střelený. Vede to tam nějakej excentrik v kostkovanym kožichu. Jméno se nesmí vyslovit, je to totiž nejmenovanej J.M. A je to někdy fest Hučák
Já tedy osobně taky chodím sám,někdy to je možná i lepší, pohybuju se přírodou naprosto nerušeně a pokud možno nejsem moc na očích.
Rána za usvitu jsou super a někdy nemám náladu poslouchat cizí kecy že je tu stejně......, znáte to ne? Desy.
Dyk někdy je, že jo..... na druhou stranu, sdělená bolest...
Taky většinou chodím sám, ale občas není špatné s někým stejně smýšlejícím dát řeč a společně zahledat
ahoj ogare taky chodim sam ale chce to změnu.
A já sem zjistil, že když jdeme dva, taxi ani nic nenatočíme, nebo nefotíme. Nějak nás to v tu chvíli nenapadne.
Já chodím většinou sám,ale není to ono velmi zřídka se ke mě přidá kamarád z vlastním detíkem a to je pak už větší zábava.Takže já jsem spíše pro společnost , jenže kromě toho kamaráda,který má minimum času neznám ve svém okolí nikoho z detíkem...
jsem začátečník,detík vlastním pár dnů.A taky bych měl zájem se sem tam projít s někým zkušenějším. Když tak Martas085@seznam.cz
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.