Sluchátka - ano či ne?

Zdravím,
uvažuji, že si koupím sluchátka. Chci se s vámi tedy nejdřív poradit...

Jaké máte zkušenosti s hledáním se sluchátky? Opravdu lze díky nim "zachytit sluchem" více signálů i ušlechtilých kovů nebo jde jen o to, že nechcete, abyste byli slyšet?

Konkrétně mám vyhlídnutá sluchátka Bounty Hunter.

Předem díky za každou informaci ;-)

v kategorii Nezařazené, založil Medicus 18.11.2015 20:29

MSG já jedu dohledávačku jen na vibrace. Ono když "lovíš" v lese, tak se snažím být co nejvíce potichu a nenápadný. Kord když les vydal X muzejních kusů. Proto do lesa chodím se sluchátky a našich maskáčích. Kolikrát jsem tak v podřepu sledoval lidi pár desítek metrů ode mě. Normálně se bavili, s kočárkem nebo se psem, a o mě neměli vůbec páru. Hodně lidí má dnes někoho mezi známými co hledá. No a nedejbože, "hele on už tam je po pátý, bež se tam taky Jardo podívat " no a Jarda hledá, ale neodevzdává😁 a ten meč zrovna našel on. To už fantazíruju, ale může to být i takhle :-D
Pak k těm sluchátkům ještě, na začátku hledání jsem je taky nenosil. Teď si to bez nich dovedu představit jen v létě když je 30°C , úplné bezvětří někde na pokraji civilizace kde vím že budu pravděpodobně sám. Jinak bez nich ve větru jsem hluchý, nebo pole u silnice, dálnice apod nevím jak bych bez nich hledal. Za další zabordelené pole(obnova 6-7 kde chytáš ten správný signál bez sluchátek nejde. Pak jsou tu také lesní slabé hlubší signály atd atd....
Jo potí se v tom škeble a neslyším tak jako bez nich, ale jedině místo kde by mi to vadilo by byl les kvůli zvěři nebo nasraný myslivci, ale v lese jsem zvyklý se stále rozhlížet a koukat okolo, a ne kvůli připosrání, ale kvůli přehledu kolem sebe a terénu. Tak asi tak to mám já :-)

Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky