Sluchátka Rattler

Jak se Vám hledá se sluchátky Rattler? Používám polouzavřená sluchátka a moc neslyším co se děje kolem mě proto uvažuji nad tímto jednosluchátkem :-)Jestli máte někdo s tímto výrobkem zkušenosti tak se podělte. Jde mi o kvalitu,jestli něco vydrží a jestli je dostačující na poslech z detektoru jedno sluchátko.

v kategorii Detektory - netříděné, založil Mirda 16.3.2011 16:16

Konkrétně k těmto sluchátkám Ti toho moc neřeknu, ale mě naprosto vyhovuje používat jenom jedno ucho. Ať už jsem měl pecky, nebo momentálně levný jednosluchátkový headset k PC. Pokud bych si někdy chtěl udělat radost a pořídit si kvalitní a odolná sluchátka, určitě bych šel do Rattler.

mám bezdrát sluchátka od Xp který sou velice podobný ve zpracování Rattleru, a řeknu ti, že tak debílní patent uchycení sluchátka ke kostře sem ještě neviděl, zkráceně časem se ti to tam ulomí a budeš to muset buď složitě lepit, přišroubovat nebo koupit opravnej kit kterej stojí u XP 1800,-

Přemýšlel jsem nad bezdrátama ale cena se mi zdá poněkud vyšší a navíc by to neřešilo můj problém s tím že chci dobře slyšet co se děje kolem mě.Na jedno sluchátko jsem narazil akorát to od Rattleru. Cena je taky ,,zajímavá" :-D ale jestli jsou kvalitní a něco vydrží tak to asi té ceně odpovídá.

Zatím jsem s nima nachodil dohromady asi 24 hodin a zatim spokojenost.Po prvním nasazení na hlavu jsem měl pocit,že budou tlačit na straně bez sluchátka, ale tento pocit se hned vytratil.Plocha je dost velká a dostatečně měkká.Na sluchátku je polstrování také dostačující.Sluchátka mi zatím nestrhla žádná větev,nebo křoví.Celkově budou chtít asi citlivější zacházení,protože jsou komplet z plastu hlavně pozor na kloub nad sluchátkem :-).Ovládání jednoduché i v rukavicích.Spolehlivost ale ukáže až delší čas.Zatim spokojenost.Nepadaj z hlavy,slyšíš okolí,připojovací drát je dostačující.

Taky je vyzkouším, už jsem objednal ;-)

Chtěl bych si tyto sluchátka koupit, protože chodím rád v noci a se sluchátky na obou uších se docela bojím, že mě někdo někde praští.... Zrovna včera jsem chodil po kraji lesa a měl tak blbý pocit, že jsem raději odešel domů. Tak se chci zeptat, jak jsou s nimi uživatelé spokojení, protože už dlouho sem nikdo nedal žádný příspěvek. Je v nich dobře slyšet? Neruší okolní zvuky, které slyšíš volným uchem? Mám detektor SC6ku, hodí se na ten vysoký ostrý zvuk?
Děkuju za odpověď.

Ahoj! Chci tě požádat o krátké resumé, pokud ještě chodíš s Rattlerama. Jakou jsi udělal zkušenost? Odolnost, stabilita apod. Budu moc vděčný za tvé postřehy... Díky Jirka ;-)

Ahoj. S Rattlerama už rok a půl nechodím. Pořídil jsem si CTX3030 a k tomu jsou originál sluchátka, tak jsem Rattlerky prodal. Ale já s tím byl velice spokojen, pokud bych nevyměnil detík, určitě bych si je nechal. Jediná závada, která byla, byl odlepený držák na hlavu na druhé straně proti sluchátku. Tam to moc nedrží. Vyřešil jsem to tím, že jsem to oblepil lepidlem z tavné pistole (taková průhledná tyčinka roztavená v pistolce). Sice to vypadá nevzhledně, když je to tím opatlané, ale drží to jak "židovská víra" a už se to víc nehne. A ještě jedno upozornění, musíš si na ně nejdříve zvyknout, je to jiné než jsi zvyklý proti dvoum sluchátkům. Trvalo mi to nejméně týden, abych si zvyknul rozlišovat zvuky ve volném uchu a ve sluchátku, ale potom už jsem je nikdy nesundal... Abys rozumněl, pořídil jsem si je nejdřív pro noční hledání, abych slyšel co se kde šustne, nakonec jsem ale s ničím jiným nechodil, protože toto sluchátko je SKVĚLÉ !

Ahoj. Děkuji za odpověď. Přesouvám se do "ilegality", takže začínám chodit taky v noci. Rattlery dnes dorazily a zatím se seznamujeme. Máš pravdu, že zvuky z detíku a ze sluchátka jsou jiné kafe a chce to asi cvik. Nicméně už sám vidím, že jedno volné ucho je k nezaplacení. Mrknu na ty kritická místa co popisuješ. Budu je testovat v kombinaci s headsetem nočního vidění, takže když mě potká myslivec, budu vypadat jako z jiné planety :-D o:-)

Tiež nad nimi rozmýšlam, až ich odskúšaš, daj vedieť prvé dojmy... ;-)

Jo jo, musíš se naučit vnímat zvuky pouze jedním uchem. Já jsem si asi týden zvykal a nadával, ale fakt je to jenom o zvyk. Potom si ještě musíš najít polohu, jak je mít na hlavě umístěné, protože to sedí jen na jednom uchu a na druhé straně je ten držák s molitanem. V tom Ti neporadím, to si musíš najít sám podle svého. A k těm kritickým místům - to je právě ta opěrka s molitanem, tam to drží zalepené jen v takovém maličkém žlábku, to se prostě zákonitě musí časem odlepit. To není ulomené, jenom odlepené. Ale když to zalepíš zas jen do toho žlábku, tak to budeš mít za chvíli znovu pryč. Já to prostě opatlal tavnou pistolí a byl pokoj navždy.
Zajímá mě to noční vidění, také jsem o něm uvažoval, ale je to dost vysoká investice a bojím se, jestli to bude mít ten správný efekt. Napiš mi, prosím Tě, jaké máš zkušenosti.
Jo a také se bojím myslivců, abych ji "nekoupil na komoru", takže při kopání rozsvěcuji čelovku....

Zdravím všechny majitele Rattler sluchátek. Mám prosbu, vytrhl se mi kablík z toho 3mm jacku. Mohl bych ho připájet zpátky, ale nevím jak tam patří ty barevné kablíky. Jsou tam tři dráty - černý, bílý a červený. nechci to zkoušet metodou pokusů, mám obavu, abych si nepoškodil detektor. Mohl by tedy někdo rozšroubovat ten malý jack ( jde to lehce) a napsat mi v jakém pořadí jsou tam ty barevné dráty zapojeny. Předem díky.

Mám Ratlery, ale jack mám 6,3 mm a ten asi rozebrat nejde. Vyzkoušej Petra Zuklína ze servisu detektorů, ten by to měl vědět, nebude to nic složitého. ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru