Solvina SOLFA nebo Solvina ZENIT

Mnoho z vás používá k čištění mincí a mrtvolek Solvinu.Většinou tu byla jmenovaná Solvina zn. Solfa, tedy spíš (růžová) SOLFA. Jako Solvinu jsem však našel modrý kbelík Solvina original značky Zenit. Dále je zde Solvina Solsapon a Solvina Industry. Pak také tekutá mýdla, respektive tekutá Solvina, ale ta, předpokládám, nejsou na čištění mincí příliš vhodná.

SOLFA mycí pasta na ruce 450g (Solvina zn. Solfa)
Účinná mycí pasta na ruce s lanolínem a glycerínem typu "Solvina". Přípravek snadno odstraňuje nečistoty z pokožky znečištěné olejem, sazemi, grafitem a celou řadou dalších nečistot, které se vyskytují v průmyslu a zemědělství.

Solvina Original účinná mycí pasta na ruce 450 g (Solvina zn. Zenit)
Solvina original je již tradičním prostředkem k mytí silně znečištěných rukou obsahující látky, které příznivě působí na pokožku rukou a činí ji hebkou a svěží. Lehce a snadno odstraňuje nečistot z pokožky. Pasta s parfemací smrku je známá vysokou účinností i při silném znečištění rukou například olejem či mazivy, proto je nezbytnou výbavou všech průmyslových a zemědělských provozů, dílen, skladů a také domácností kutilů nebo zahrádkářů. Použití:
Malý kousek přípravku, rozetřete v dlani s vodou a dále se myjte jako tekutým mýdlem. Přípravek snadno odstraňuje nečistoty z pokožky znečistěné olejem, sazemi, grafitem a celou řadou dalších nečistot, které se vyskytují v průmyslu, zemědělství a domácnostech. Obsahuje látky, které příznivě působí na pokožku, činí ji hebkou a svěží.

Otázka pro vás, kteří jste vyzkoušeli by byla, zda je jedno, kterou ze dvou výše uvedených (případně těch dalších) zvolit pro čištění mincí. Zda se liší v účinnosti, nebo je jedna více vhodná než druhá, anebo je to upe jedno. Děkuji moc za radu.

v kategorii Čištění a focení, založil Chalitd 11.9.2014 09:12

Jde i Silichrom.


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru