Stalo se vám někdy něco zvlášního na mrcasu?

Stalo se vám někdy něco zvlášního na mrcasu? Třeba zažil někdo něco nadpřirozeného,zvláštního ,divný pocit,strach,husí kůže. Docela by mě zajímalo co kdo zajímavého cítil a zažil při hledání v přírodě.
Chodíme po lesích ,samotách po večerech hodně sami .Podělte se.

Já jsem jednou k večeru šel do kopečka v hlubokém lese nikde nikdo.Už se stmívalo všude zvláštní ticho a klid detektor jsem měl vypnutý a užíval jsem si to.
Jak si to štráduji do toho kopečka najednou koukám a na velkém kamenném převisu stál jelen. Byl obrovský prostě majestát vzdálen tak 3metry . Lekl jsem se zůstal jsem stát a ani nedýchal. Koukali jsme na sebe bylo to nádherný byly jsme úplně propojeni. Stál jsem tam 5minut a jen jsme na sebe koukali.Pára mu šla z nosu bylo to na podzim byla docela zima. Po pěti minutách upřeného dívání na sebe hodil hlavou na rozloučenou a pomalu odešel.
Stál jsem tam v šeru byla mi zima a nevěřil jsem. Byl to nádherný pocit .Nikdy na to nezapomenu.

:-)

v kategorii Skupiny a společná hledání, založil marcano 8.4.2016 13:18

Nevím jestli se příhodám s hodnotou nekonečné nepravděpodobnosti (my knězi materializmu takhle říkáme tomu co miliardy lidí nazývají zázrakem ;-) ) dá říkat "něco zvláštního",ale protože tyto věci občas potkávám v celém běhu života, stalo se mi jich pár i při hledání... ;-)

Nam se ted stalo na mrcasu,jedeme autem,jednou dedinou na jizni morave
A najednou nam pres cestu prebehli dva psi,co se podobali vlkum
Po zrale uvaze jsme dosli k nazoru ze to vlci nebyli..
Sli si pomale pres silnici a jeden se na krajnici ohledl chvilinku stal a koukal na nas
Pak se otocil a pomale se vydali spolu do poli
Byl to zvlastni pocit,jen lituju ze jsem zrovna nemel u sebe fotak..

asi před půl rokem se mi stalo tohle,takhle navečer si hledám na povláčeném poli,a posloucham že nahoře za horizontem za remízkem pořád něco jezdí,řikám si že na traktor to má divný zvuk takove hluboké dunění,pořád se to vzdalovalo a přibližovalo,tak jsem došel nahoru prolezl remízek a najednou bylo ticho a na poli šíroko daleko nic,ani žádné stopy na tom uvláčeným poli ,nevim jestli se ten zvuk mohl nějakou ozvěnou přenést někde z dálky,doted mi to vrtá hlavou

Tohle zná asi každý hledač. Někdy je to až neuvěřitelné, na jak velkou vzdálenost se zvuk může šířit, zvláště když je jinak klid a ticho (navečer, ráno) ;-)

Mám sluchátka,nesliším ani prd v okolí.. :-P :-D

Alespoň jsi pak v klidu .)

Na jedné noční hledačce sem zaslechl šeptat děcka,připadalo mě to kousek ode mě, říkal sem si asi skauti na noční akci,potichu sem je obešel,připlížil se k jedné ze studní a rozsvítil baterku že je překvapím,nikdo tam nebyl,ten pocit bych nikomu nepřál,husinu mám ještě ted.Bylo čerstvě povláčené,ráno sem tam jel pohledat stopy,žádná tam nebyla krom mojich,pozdějc sem se dopídil k informaci že za Tureckých nájezdů tam byla vypálená dědina,občas na to pole chodím ale jenom ve dne. :-D

Po odzbrojování v jednom místě taky nelezu do lesa. Cejtim se tam jako kdyby mě to mělo celýho otočit na ruby jako ponožku. Prostě zlej pocit. :D

Tento krásně popsaný příběh magického setkání s jelenem mi připomněl tuto písničku..
https://www.youtube.com/watch?v=0MfKW22eqZ4
Omlouvám se že nepíšu přímo k tématu, ale třeba to udělá nějakou radost, autorovi tohoto článku. Ona trocha té kultury ničemu neuškodí. :-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru