Nálezů hodně, jak to děláš, kam chodíš, co lovíš ? Jinak v nadpise jsem už četl "Stradonice a okolí"
Strakonice a okolí
Ahoj.Jsem tu nový sice začátečník a nálezů už hodně .Je tu někdo ze Strakonic nebo okolí na společné hledání. Petr 29 let garrett euroece
To jednoduchý já chodil obden mám nepřetržitý provoz v práci manželku žádnou tak na hledání času dost. Moje zaměření je převážně na mince ten armádní bordel mě moc neberu.mince zbyram od malá tak temhle koníček je jak delanej prome.
Já mince taky sbírám od mala, ale kupuju je v numismatice, protože nevěřím, že je lze nalézt. Sice tady u Vás vídám parádní fotky, ale mám pocit, že na jeden pražský groš je pět tun bordelu a měsíc hledání. Mýlím se snad ? :)
Ja bych tak odhadoval 20 tun bordelu na jeden pražský groš .
Před 14 dni jsej jel autem kolem a tam zhruba dva 16 letý s detíkama. Tam bych se ani nedivil ze díry nezakopávaj
Nejen Pracejovicích, ale i ve Volyni konkrétně nad Hradčanským rybníkem na šibeničáku. Tam si někdo snad bral i drny domů Vykoplá jamka v ní bordel a zemina někde
Třeba nekdo pěstuje marianku doma a potřeboval zeminu. Sice dnes počasí nic moc ale pojim a vyrážím.
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.