Detektor kovů Tesoro Cortes

Na podzim bych si chtěl koupit nový detektor.Mám vybráno mez dvěma značkama a jejich vlajkovými detektory.Od Tesoro detektor kovů Tesoro Cortes, a od C.Scope R1.Testy na oba detektory jsou skvělé,videa také,proto vás chci požádat kdo jste měl možnost mít oba detektory v ruce a zkusil jste je i v praxi poraďte.Vím že tento dotaz je stejný jako bych se ptal jestli si mám koupit mercedesa nebo BMW,ale z testů na internetu se nemohu rozhodnout oba mají tak skvělé hodnocení že snad ani nemají chybu.Určitě si je pojedu k Elmarovi osobně vybrat a zkusit tak abych byl už teoreticky rozhodnut.

Návod pro detektor kovů Tesoro Cortes: Návod Cortes

Detektor se již nevyábí. Výrobce Tesoro ukočil v roce 2017 činnost.

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 3.8.2009 21:15

Je ten cortes opravdu tak spatnej jak je popsano v poslednim prispevku?

Nesmysl,je to velice solidní detík,teď jsem se ho zbavil kvúli noxíku,ale celkově za 9 měsíců užívání spokojenost,byl jednoduchej,celkem výkonnej,zvláště s ultimátkou od detechu,celkem slušný vyhodnocení displeje...občas jsem narazil na místo,kde byl rušenej,tak to jsem musel popojít dál. Za mně OK ;-)

Mám ho už pár let a našel jsem s ním spoustu hezkých věcí, takže jej hodnotím kladně. Chodím převážně v diskriminačním režimu s eliminací Fe a narozdíl od příspěvků výše jsem našel i mnoho malých cílů - nejen od špěkáčků, ale i stříbrňáčky, že jsem se sám divil a opravdu se mi na rozdíl od mého předchozího Tesora Vaquera líbí, že je na displeji vidět +/- co je pod cívkou. Hodně chodím večer, takže ocením i podsvícení displeje. Využívám základní i 2D cívku.


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru