Detektor kovů Tesoro Cortes

Na podzim bych si chtěl koupit nový detektor.Mám vybráno mez dvěma značkama a jejich vlajkovými detektory.Od Tesoro detektor kovů Tesoro Cortes, a od C.Scope R1.Testy na oba detektory jsou skvělé,videa také,proto vás chci požádat kdo jste měl možnost mít oba detektory v ruce a zkusil jste je i v praxi poraďte.Vím že tento dotaz je stejný jako bych se ptal jestli si mám koupit mercedesa nebo BMW,ale z testů na internetu se nemohu rozhodnout oba mají tak skvělé hodnocení že snad ani nemají chybu.Určitě si je pojedu k Elmarovi osobně vybrat a zkusit tak abych byl už teoreticky rozhodnut.

Návod pro detektor kovů Tesoro Cortes: Návod Cortes

Detektor se již nevyábí. Výrobce Tesoro ukočil v roce 2017 činnost.

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 3.8.2009 21:15

To je taky řešení, ale když jdeš po lese třeba, tak ta šňůra musí vadit, ne? Navíc pokaždý když chceš kopat, sundávat sluchátka...no nevím. Asi je to o zvyku.

Detektro nijak zvlášť neřve, hlasitost je zvolená velice dobře. Používat kvalitní sluchátka se ale dá jenom doporučit. Lépe se soustředíš a neuteče ti žádný šust :-)

Cortez na poli nevadí v lese kejmo řve jako krava. Tam pouze se sluchatky

Zdravím. No já to vyřešil po domácku. Starý kroucený kabel od tel.sluchátka ,k tomu jsem přidělal na jednu stranu jack 3.5 mm a na druhou potenciometr a výstup na jack(3.5mm). V detíku mam redukci 6.3 na 3.5. Pak to tam
píchnu ,konec dám do kapsy na prsou zapnu (kapsu) a do toho píchnu sluchátka špunotvý,jedno dám ucha a slyším vše jak okolo ,tak perfekně v zemi.A kabel se pěkně natahuje a já můžu kopat bez problémů. Jen jsem zkoušel a funguje mi to dobře ;-)

Sorry ,že jsem to dal do vlákna o Cortes ;-)


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru