Tesoro Cortes versus Rutus proxima

Kdo poradí ,který je lepší??

v kategorii Detektory - netříděné, založil Jenda.M 16.2.2011 23:40

baz jakejchkoliv debat je Cortes lepší ;-)

A to trvrdíš na základě dlouhodobých testů, nebo jen tak? :-D

Taky by mě zajímal názor a zkušenosti někoho kdo chodí s Proximou.

Krom toho vzhledem k ceně by bylo lepší srovnávat s EuroSabre II ;-)

Proxima byl můj první detík pc 15000 Kč + úroky z úvěru tudíž 16500 celkem. Váha 1.5 kg celkem v poho, vyvážení bych dal tak 2 -3, možnost změny frekvence(v určitých oblastech se nedalo hledat s určitým nastavením - detík ječel). Citlivost při srovnání s Goldmaxx power (což je trochu jiná cenová kategorie) - kamarád chodí s rutusem a překvapilo mne, kolik signálů co chytne GMP nechytne Rutus. Naopak předevčírem se mi stalo, že jsem s GMP přešel tří krejcar Ferd. II. a kolega co šel za mnou s Rutusem ho bezpečně zaměřil. Hlavní problém u Rutuse je ovšem nekvalitní zpracování - jedná o plasty které se lámou (dvířka u baterií), plastová tyč před cívkou, která navazuje na kovovou se protáčí takže pokud to nechytnete páskou tak máte cívku neustále nakřivo atd. V nynější době je cena nižší - u staršího modelu proximy se pohybuje kolem 8000 což zase není tak špatné, ovšem osobně bych raději šel do dražšího kousku ovšem to už nechám na Vás.

No nebudu šetřit,mám v plánu rutus Argo-je prý ještě výkonější,ale jestliže by Cortéz byl výkonově minimálně stejný,nebo dokonce lepší,volil bych ho kvůli váze. Jen bych nechtěl dražší detektor cortes s nižším výkonem,než třeba Rutus Argo. Díky za každou radu. ;-)

jojo, kup si rutuse :,-( :,-( :,-( :,-(

Ahoj. Myslím si že všechny Tesora jsou někde jine než Rutus. Osobně bych se této značce raději vyhnul a to z mnoha důvodů.

Přijeď se k nám na detektoy podívat, protáhneme tě polygonem a můžeš samozřejmě testovat jakýkoli ze 120 detektorů v naší nabídce. Nebo napiš svoje dotazy na email klub@lovecpokladu.cz

Jo , Dany , na tebe já dám !

tady jsem dělal testík, mrkni
www.lovecpokladu.cz/klub/a/es2-vs-rutus-solaris-5533
Nedopadl Rutus vůbec špatně, když jsem slyšel že to je polák, dělanej někde v garáži, tak to moc důvěry nevyvolá. Ale i když má mnoho mínusů(ergonomie pravěkého kyje, design jak žulová kostka..., tak na hledání je dobře použitelnej. I když za ES2 bych určitě neměnil 8-)

Tak jsem se na to chtěl mrknout,ale nějak to nejde :-(

To zdenous: příspěvek je v klubové části, přístupné pouze členům klubu Lovce pokladu.

Mám Argo a velká spokojenost

já bych Cortézka nedal
:-P :-P :-P :-P

Taky ho nikdo nechce :-P :-P :-P

To Al.adin: Tak kdybych jako ty používal už celý měsíc Teknetics Alfa tak bych se do podobných hodnocení snad ani nepouštěl. Někdy ten svůj klacek skus s tím Cortezem porovnat.... :,-(

Ahoj, ahoj .... ze kterých to jsi Říčan ??? :-)

No jenom jestli ses mohl s tím Lobem ani ne po měsíci pochlubit stříbrňákem. Asi to neni jenom detíkem.

Jen na okraj pitr má v popisu lobo takže v tématu je to taky mimo mísu. Já by jsem k tomu už nic nepsal, ale protože reagoval jako malej harant co mu na pískovišti rozkopnou bábovičku tak sem se neudržel. Jinak hledám i s něčím jiným ve vyšší třídě. Ale už toho nechám dobrou.

To Aladin: Jenom bych rád upozornil, že tohle je vlákno o detektoru kovů Tesoro Cortes a Rutus. Nechápu podobné reakce, vždyť ty ani jeden z těch detektorů nechodíš? Lobo je speciál na drobné cíle, s detektorem který používáš se vůbec nedá srovnávat. Ty jsi ve třídě Ace 150, VK 20...

Nechám Vám čas na reakci a pak příspěvky mimo téma smáznu.

Admin

pitr ani jeden z nich taky nechodí a vyjadřuje se k tématu, takže to taky nechápu. Lobo je speciál na drobné cíle na na jaké cíle je tedy speciál Rutus? :-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky