baz jakejchkoliv debat je Cortes lepší
Tesoro Cortes versus Rutus proxima
Kdo poradí ,který je lepší??
A to trvrdíš na základě dlouhodobých testů, nebo jen tak?
Taky by mě zajímal názor a zkušenosti někoho kdo chodí s Proximou.
Krom toho vzhledem k ceně by bylo lepší srovnávat s EuroSabre II
Proxima byl můj první detík pc 15000 Kč + úroky z úvěru tudíž 16500 celkem. Váha 1.5 kg celkem v poho, vyvážení bych dal tak 2 -3, možnost změny frekvence(v určitých oblastech se nedalo hledat s určitým nastavením - detík ječel). Citlivost při srovnání s Goldmaxx power (což je trochu jiná cenová kategorie) - kamarád chodí s rutusem a překvapilo mne, kolik signálů co chytne GMP nechytne Rutus. Naopak předevčírem se mi stalo, že jsem s GMP přešel tří krejcar Ferd. II. a kolega co šel za mnou s Rutusem ho bezpečně zaměřil. Hlavní problém u Rutuse je ovšem nekvalitní zpracování - jedná o plasty které se lámou (dvířka u baterií), plastová tyč před cívkou, která navazuje na kovovou se protáčí takže pokud to nechytnete páskou tak máte cívku neustále nakřivo atd. V nynější době je cena nižší - u staršího modelu proximy se pohybuje kolem 8000 což zase není tak špatné, ovšem osobně bych raději šel do dražšího kousku ovšem to už nechám na Vás.
No nebudu šetřit,mám v plánu rutus Argo-je prý ještě výkonější,ale jestliže by Cortéz byl výkonově minimálně stejný,nebo dokonce lepší,volil bych ho kvůli váze. Jen bych nechtěl dražší detektor cortes s nižším výkonem,než třeba Rutus Argo. Díky za každou radu.
jojo, kup si rutuse
Ahoj. Myslím si že všechny Tesora jsou někde jine než Rutus. Osobně bych se této značce raději vyhnul a to z mnoha důvodů.
Přijeď se k nám na detektoy podívat, protáhneme tě polygonem a můžeš samozřejmě testovat jakýkoli ze 120 detektorů v naší nabídce. Nebo napiš svoje dotazy na email klub@lovecpokladu.cz
Jo , Dany , na tebe já dám !
tady jsem dělal testík, mrkni
www.lovecpokladu.cz/klub/a/es2-vs-rutus-solaris-5533
Nedopadl Rutus vůbec špatně, když jsem slyšel že to je polák, dělanej někde v garáži, tak to moc důvěry nevyvolá. Ale i když má mnoho mínusů(ergonomie pravěkého kyje, design jak žulová kostka..., tak na hledání je dobře použitelnej. I když za ES2 bych určitě neměnil
Tak jsem se na to chtěl mrknout,ale nějak to nejde
To zdenous: příspěvek je v klubové části, přístupné pouze členům klubu Lovce pokladu.
Mám Argo a velká spokojenost
já bych Cortézka nedal
Taky ho nikdo nechce
To Al.adin: Tak kdybych jako ty používal už celý měsíc Teknetics Alfa tak bych se do podobných hodnocení snad ani nepouštěl. Někdy ten svůj klacek skus s tím Cortezem porovnat....
Ahoj, ahoj .... ze kterých to jsi Říčan ???
No jenom jestli ses mohl s tím Lobem ani ne po měsíci pochlubit stříbrňákem. Asi to neni jenom detíkem.
Jen na okraj pitr má v popisu lobo takže v tématu je to taky mimo mísu. Já by jsem k tomu už nic nepsal, ale protože reagoval jako malej harant co mu na pískovišti rozkopnou bábovičku tak sem se neudržel. Jinak hledám i s něčím jiným ve vyšší třídě. Ale už toho nechám dobrou.
To Aladin: Jenom bych rád upozornil, že tohle je vlákno o detektoru kovů Tesoro Cortes a Rutus. Nechápu podobné reakce, vždyť ty ani jeden z těch detektorů nechodíš? Lobo je speciál na drobné cíle, s detektorem který používáš se vůbec nedá srovnávat. Ty jsi ve třídě Ace 150, VK 20...
Nechám Vám čas na reakci a pak příspěvky mimo téma smáznu.
Admin
pitr ani jeden z nich taky nechodí a vyjadřuje se k tématu, takže to taky nechápu. Lobo je speciál na drobné cíle na na jaké cíle je tedy speciál Rutus?
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.