Detektor kovů Detech Gold Catcher

Zdravím, jsem začínající hledač, pořídil jsem eldorado, podle stránek u.s.a. je to vynikající detektor, je to sice asi starší model, ale měl by být pořád ve formě, jde mi o to sehnat o něm nějaké info od uživatelů.

Testy detektorů kovů Detech: Testy Detech
Návod pro detektor kovů Catcher: Návod Catcher

 

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 14.7.2013 21:39

Separace je u Catcheru velmi dobrá . Diskriminace je dost variabilní , což asi uspokojí hodně hledačů co chtějí železo různě "slyšet" Větší frekvence samozřejmě dává větší citlivost na hodně malou droboť. Zeslabit citlivost jde senzitivitou , dále přepínačem normal/high a v neposlední řadě lze ovlivnit i úrovní tresholdu a přepnutím do automatického odladění půdy.V zásadě je důležité dobře odladit zem a nepřepalovat senzitivitu do "vrkání" , pak je detektor stabilní.
Sondu 12x12 jsem měl zapůjčenou na testování a posune detektor v dosahu o docela dost. PG v 48 cm dá úplně čistě a bronzovej menší depůtek v 80cm také. 8-)

A co na poli s hromadou bordelu a koksu to asi nebude nic separace,nebo se pletu?

Přemýšlím na detektoru Detech Gold Catcher nebo NOKTA FORS GOLD zatím vyhrává Detech Gold Catcher a jestli k tomu detektoru budou i cívky SEF.

Jednoznačně Gold Catcher,Noktu Fors Gold jsem taky měl a Detech jde hlouběji a zároveň bere opravdu droboť to díky 28kHz,oproti GM 4 jde zem bezvadně odladit,dá se vyšponovat bez vrklání a prozvuků,ta plná sonda je bezvadná v lesním porostu,nezadrháváš o větve atd...
Dobře vyváženej,jednoduchý nastavení,celkem kvalitně zpracovanej.

Koks tahaj snad všechny vysokofrekvenční analogy to je daň . Ten kdo nechce tahat koks ani železnou strusku tak koupí FBS od Minelabu ;-)

Přidám krátký koment k detíku...Budu ho porovnávat s Relic Strikerem..(MÁM OBA)Základní cívky jsem ani nenasadil a hned přikoupil cívku S.E.F 30x30,Detektor je potřeba přesněji odladit než Striker a to ubráním tresholdu na kraj slyšitelnosti a decentně doladit...V automatu je Catcher příjemný a nepotřebuje žádný laborování s nastavením...V manuálu se detektor nedá tak šponovat jak v automatu,nejčasteji vrážim kolečko SENS na kraj červeného pole...Při automatu mu přídám klidně až na konec červeného pole..Disc si vede opravdu dobře ale i tak díky 28kHz si jednou za čas to železo prostě kopnete.(Nic nenormálního)...Teď postupem času to železo kopu méně a méně..Polaři se nachystají na pomalejší krok..(Chodím hlavně les)Koks sem zatím nekopnul...Dráty a tel sem zatím nenašel problém.. :-D Už delší dobu řeším baterky...Furt držej..Ten detektor má snad solar :-) :-) :-) :-)

Vymenim Cortese za Kacera ;-)

Mohuse zeptat jak reaguje na cedic? Dekuji

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru