Válkařů je tady hodně, spíše záleží na tom kde vlastně chceš hledat. Oni ti kluci germánský nakonec prchaly kudy se dalo
Ústupovka
Byl bych vděčný kdyby mě někdo vzal sebou pohledat na nějakou ústupovku, možná je to naivní přání, ale klidně bych bral i nějakou dohledávku
Ale zatím se žádný neozval do 100 km od Prahy, pole, louky les.. chtěl bych si vyhrabat nějakýho elektrikáře
cinan odkud jsi? Jestli to není tajné
tajné to neni z "Prahy a okolí"
Dostal jsem tip od pamětníka na místo, kde padli vlasovci do zajetí... Je to v jižních čechách a podle pamětníků tam měl strážit jednu cestu Královský tigr... Tak že by se konečně zadařilo??? Pak mám pro válkaře "lahůdku" ve formě podzemní fabriky na Messersmitty a její nepropátrané pozůstatky... Kdo by měl chuť se přidat?
Obávám se , že tato lokalita je dnes už hooodně profláklá.
Tak se ozvi,mohli bysme vyrazit.Mail marnov68seznam.cz,ahoj Martas
Šel bych s vámi bydlím 20km od ČB
MartaViky,tak se ozvi na mail a můžem se domluvit.
Koncem listopadu minulého roku bylo odkryto cca. 5 kosterních pozůstatků ve spodní části Kbelského letiště ve směru na Satalice,bohužel ale nastala tak přísná opatření že ani zaměstnanec letiště se k tomu z blízka nedostal,během dvou dnů bylo vše srovnáno se zemí,celé místo se nacházelo ve výkopu cca.1 až 1,5 m. hlubokém a kosterní pozůstaky nebylo uložené v přirozené poloze.Proslíchá se že na druhé straně letiště zvané Kasárna je bývalá důstojnická střelnice kde za války docházelo k popravám,bohužel i tato část je pod uzávěrou strážního oddílu nedostupná.
ZDRAVÍM MUŽU POPROSIT O RADU
mužeš
Pokud budem vědět ....
musím vás kluci zklamat,jsou to kosterní pozůstatky po sovětských vojácích z 68 ,děda sloužil jako pilot na kbelském letišti a vyprávěl nám o tom jak rusáci postřílely pár svých lidí a zahrabaly je tam buldozerem
Zajímavé,jinak reaguješ na 4roky staré komentáře
Jestli je někdo z Jablonce n N. rad bych si zasel do lesa zaluxovat.
Dafy,Roncek:sakra chlapi, vy jste si tak podobný...
taky jsi topostřeh???? jo jsou a to tedy tak, že moooc...úplně ouplně.....
rypáčci jsou všude
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.