VÁŠ NEJLEPŠÍ NÁLEZ
Hoďte sem odkaz na fotku s Vaším zatím nejlepším nálezem,popřípadě stručný popisek,nebo příběh k nálezu
www.lovecpokladu.cz/klub/a/muj-prvni-gold-2232 - První snubák na mojí první klubovce. Obojí prvně klubovka a snubák a obojí pěkné
ja našel prsten na jedné strane BYLO 1914 a na druhé 1917 BYLO říkam proto že se mi zalibil a nejakou chvili jsem ho nosil ale ja č**ák jsem se koupal v aqvaparku a nejspíš jsem ho tam stratil podívejse se na videa strana 2 název rok s f5 snímek je v 1:49 at se daří
A to sis ho tam nemohl vypípnout?
Asi na to přišel pozdě.
Moje druhá partnerka a to je fakt bomba
co ?
No můj nejlepší nález přeci
ja jsem ho chtel nechat doma ale zapomel jsem naneho tak jsem si ho v tom aqvaparku dobře hlidal přijedu domu a prsten nikde
To ti nezávidím takovej mrcha neposlušnej špatně jsi ho hlídal když ti utekl
asi jsem nebyl dobrej táta
Můj nejlepší nález? Stříbrňák - Říman - Tiberius, ražba r.16 n.l. Věřím, že se za čas okotí někde.
cože rok 16 našeho letopočtu ??????? si děláš srandu
No jo, no. Už je to tak. Ražena v r. 16 n.l. Jezero to krásně zjistil a popsal. Asi moc důkladně nečteš příspěvky, že to nevíš. Také jsem to nevěděl, ani netušil. Ale čtu
Nenapadlo tě že ten kluk nemá třeba přístup do secret sekce? Asi si múže těžko přečíst co tam píšeš
Ahoj jar2004..napsal jsem Ti komentář k poslednímu příspěvku..písni
Jasně..chlubte se římanama a pod.
Nezlob se, ale ptali se, jaký má kdo nejlepší nález. No a mě se poštěstil Říman. Ty by jsi se nechlubil?
Veřejně...Nepochlubil.
Nikdy nevíš kdo,kde a proč.Neber to zle.
proč maš hned naražky že neco nečtu jsem na lovci cca 14dní
diky tom2
už jsem odeslal svuj první přispěvek abych se stal členem
Na ten pořád čekám
můj nejlepší nález z mincí je 4 Kreuzer 1861 A, a z předmětů revolver.
Tak já zatím zelené kopí www.lovecpokladu.cz/archeologie/nalez-bronzoveho-kopi-5093
MÁM DVA MĚSÍCE DETEKTOR TESORO VAQUERO A NAŠEL JSEM MINCI
JEDEN HALER Z ROKU 1894 Z DOBY FRANTIŠKA JOSEFA 1.JINAK JSEM NAŠEL ASI 115 DALŠÍCH MLADŠÍCH MINCÍ + 1 HROT KOVOVÝ HROT Z ŠÍPU A NESPOČET MUNICE VŠECH MOŽNÝCH RÁŽÍ.
http://www.detektorweb.cz/index.4me?s=show&i=32391&mm=1&vd=1
Múj nejlepší nález je z lesa značkovací přístroj pro běžce přespolního orientačního běhu. Pokud budete mít zájem, mohu poslat foto. Poznámka: podle koroze některých dílú běžci asi nedoběhli.
neta61 měl ych na místě smrt najit neco takového nadhera a gratuluji
Mosazný památeční prsten na Siegfriedovu obrannou linii - Westwall 1939 -40. Nalez z kopce
Na jedné louce peněženka s doklady samozřejmě patřila ženě kterou jsem majitelce vrátil a stalo jse stoho 4 roky zatím štastné manželství
Tak to gratuluju... To bude osud..
Kelský obol-www.lovecpokladu.cz/klub/a/tchanovo-pole-ii-7505. Ani jsem netušil co to je, než mi to tu určili
Nezlob se na mě,ale díky takovejmhle chlubilům jako seš ty nám to jednou zakážou,ale jestli je mince v muzeu tak je vše OK.
při druhém hledání v životě jsem nalezl v rybníku prsten a nakonec se ukázal jako zlatý se třemi brilianty,stáří cca 100 let cena cca 50 000,- A od tý doby nic moc
Rozhodne jak rikas! takove sny obcas taky mivam
tak to mně se fakt splnil
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.