Vegetační doba a hledání

Teď jsem se vrátil z pátečního pivka, kde jsem se dozvěděl, že zase u Rábů u Pardubic nějaký mlaďas si v klidu chodí po čerstvě zasetých polích s klackem a hrabe. Co tomu asi říkají náhodní čumilové? A co asi majitelé těch polí? Vždyť si ty problémy děláme sami. Když tam vyrazím po žních, nikdo si mě nevšímá, i když nedaleko jezdí traktor a podmítá. Korunu tomu nasadí takoví blbečci, kteří kopou na zasetých polích a ještě se tam nechají vyfotit.Viz Sekce Archeo-Železný depot-18.4.2013. Já si potom radši zajdu do lesa, kde se toho taky dá spoustu najít.Jen to chce v těch chvílích, kdy to nejde, radši trochu číst a plánovat si další lokality.To nechci psát o problémech s archeology, s kterými by 90% z nás rádo spolupracovalo.

v kategorii Nezařazené, založil milano 16.5.2014 21:48

A nejsou to jenom mlaďoši.Nedávno jsem viděl na osetém dva maníky,do 70ky jim moc nechybělo.Když ani takoví nemají rozum,tak je to marný.

Třeba to byly jejich pozemky... ;-)

Vím komu ty pole patří.

Lidi jsou prasata.U nás kolem lysé už jsou zemědělci tak nasraný že každýho hledače co viději ženou z pole.Začal jsem jezdit na políčka(pokud chodim pole) k Mělniku tam je zatim klid.

Když je pole zaseté tak tam nelezu a jdu do lesa,a navíc teď jsou pokosené louky a tam to jde taky. :-)

no nevím zda je zrovna dobré tyto kluky nazývat blbečky :-/

Je to cim dal horsi, nebo se mi to jen zda..nevim. Ale cim dal tim vic potkavam hledace. A je jedno, jestli mladej, nebo starej...pokecam s nima, jdu dal lesem a vidim po nich samy rozjebany diry. To si pripadam jak idiot, jsem na ne nastvany a zaroven je mi za ne stydno :-/

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru