A nejsou to jenom mlaďoši.Nedávno jsem viděl na osetém dva maníky,do 70ky jim moc nechybělo.Když ani takoví nemají rozum,tak je to marný.
Vegetační doba a hledání
Teď jsem se vrátil z pátečního pivka, kde jsem se dozvěděl, že zase u Rábů u Pardubic nějaký mlaďas si v klidu chodí po čerstvě zasetých polích s klackem a hrabe. Co tomu asi říkají náhodní čumilové? A co asi majitelé těch polí? Vždyť si ty problémy děláme sami. Když tam vyrazím po žních, nikdo si mě nevšímá, i když nedaleko jezdí traktor a podmítá. Korunu tomu nasadí takoví blbečci, kteří kopou na zasetých polích a ještě se tam nechají vyfotit.Viz Sekce Archeo-Železný depot-18.4.2013. Já si potom radši zajdu do lesa, kde se toho taky dá spoustu najít.Jen to chce v těch chvílích, kdy to nejde, radši trochu číst a plánovat si další lokality.To nechci psát o problémech s archeology, s kterými by 90% z nás rádo spolupracovalo.
Třeba to byly jejich pozemky...
Vím komu ty pole patří.
Lidi jsou prasata.U nás kolem lysé už jsou zemědělci tak nasraný že každýho hledače co viději ženou z pole.Začal jsem jezdit na políčka(pokud chodim pole) k Mělniku tam je zatim klid.
Když je pole zaseté tak tam nelezu a jdu do lesa,a navíc teď jsou pokosené louky a tam to jde taky.
no nevím zda je zrovna dobré tyto kluky nazývat blbečky
Je to cim dal horsi, nebo se mi to jen zda..nevim. Ale cim dal tim vic potkavam hledace. A je jedno, jestli mladej, nebo starej...pokecam s nima, jdu dal lesem a vidim po nich samy rozjebany diry. To si pripadam jak idiot, jsem na ne nastvany a zaroven je mi za ne stydno
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.