Na jaře 2017 už 45, po ránu 80, chováním někdy 15 (syn mého kamaráda prý nevěří, že mi je tolik )
Věkové rozdíly se neřeší,..
Ahoj hledači a určovatelé. Docela by mě zajímalo, jaké věkové rozdíly zde figurují. Kdopak je tu nejstarší a kdo naopak nejmladší? Tak pište, ať víme Mě je 35let
tak to já mám už 101 proto už drzim dietu co vidím to sežeru
já už těch 45 mám, ale jinak su na tom stejně s tou osmdesátkou i patnáctkou
Škoda tý dálky, mohla by bét prča
proč jsem napsal bét? To existuje? Takhle napsaný to vypadá prapodivně
To máš z Maryši https://www.youtube.com/watch?v=k-vc6ib-8FU
A jo! Hlavně že znám Cimrmany nazpaměť a tohle mi uniklo
Svěrákovo " Musí to bét Maryšo" má v hlavě furt
Z týhle hry mám zase v hlavě furt Sisoj Psojič Rispoloženskij, Pankratěvna Praskovna, Lazar Jelizarič Podchaljuzin a Musilovou-Weberovou (která je jak dvě - Musilová, Weberová "pak to neste")
Musilová-Webrová je top
no jo -prostě vesnické buran taky su z dědiny
Z dědiny přímo ne, z bytovky na periferii u lesa, mládí jsem trávil v lese na stromech. Když teď vidím ty bledule, co se potácej mezi panelákama s mobilem v ruce a probíraj nejnovější hry, nebo youtubery, chce se mi blejt velebnosti.
Včera jsem šel z hledačky a v lese na cestičce jsem míjel dva kluky kolem 13 let. Slušně pozdravili a já jsem z nich měl fakt radost, že neseděj doma u PC. Ale závist na mě padla. 13 let
tož tomu nevěřím ti museli jedině projít červí dírou z minulosti. dneska už děcko potkáš v lese jedině proto že tam loví pokemony
Jo dětství u babičky bylo to nej . k barákům mě dostal jen hlad a nebo potřeba nějakýho vercajku . jinak z kámošema od rána do tmy v lesích a skrytých loukách
Tak tak,dom jedimě násilím,nebo z důvodu hladomoru.
Taky bylo furt neco potřeba-sirky,kleště.....
Teda pokračovat v rozhovoru po 5 měsících je odvaha. Si myslíš, že ti někdo odpoví, jo? Moment...aha, tak jo no
tak ti patří
sekera ,hřebíky ,drát......
tož já su dycky pro každó prču
tož já su dycky pro každó prču
Na Vánoce ... 48
to seš 24.12 ?? nebo jako já 25.12.
tak to si můžem popřát navzájem ...
ja 22.12 někdo další na postupku
46
48.5
Už 49
V dubnu 2017 47
tak zatím průměr dobrý
Únor jistí 50. ku. Ale zatím to jde,tedy to mrcasení.Ostatní neumím posoudit.
Já jsem až do smrti stále panna, takže v září padla kulatá 35cítka
to já si můžu vybrat buď panna a nebo váhy ,záleží jakej horoskop si vyberu enem že já žádné nečtu -nemám rád příživníky co to píšou
No já horoskopy také nečtu, ale vybrat si nemohu
To by ses musel narodit dvacátýho třetího,ten den má každej pitomec co dělá horoskopy jiný znamení ( teda co se týká září
Já jsem 20tého, takže pohoda Ještě, že neměl otec žízeň o tři dny déle. To bych byl f prdeli Ale i tak. Věřím pouze v osud a na horoskopy prdím. Jdu si dát raději ještě jednu kuželku a vzhůru do bezvědomí. Než mi to začne uvažovat
no věřím, že v prdeli jich skončilo opravdu hodně
Na konci listopadu 17
Tím se moc nechlub,povoleno je to až od 18 let.
Pssst ať to nikdo neslyší ale přeci si věkem nebudu kazit hobby
56 a jak zpívají Katapulti na poslední desce ,, Čím starší tím mladší ,,
30. listopadu, za osm dní, mám šedesát.
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.