XP ORX X35 nebo Minelab Equinox 600

Žádám vás zkušenější o radu :-)..pomalu dosluhuje naše Terra 50 a chceme si pořídit nový detektor...Na Terku jsme zvyklí, máme ji naposlouchanou a chtěli jsme zase ji, ale dle rad - Terru 750 nebrat...Tedy rozhodujeme mezi viz. výš...Poradíte? Plusy mínusy? Předem děkuji :-)

v kategorii Detektory - netříděné, založil Fenick77 29.10.2020 20:49

Docela dobra otazka, je to trochu bodnuti do vosiho hnizda, ale taky by me to zajimalo... :-)

Kdybych si mel vybrat mezi ORX x35 28cm, nebo noxem 600. Resim to take. K orxovi je super ta vaha, ale priserny zvuky. Nox neni skladnej a ma (pro me) nadherny zvuk... Navic ted ve vanocni akci za 19000,- i s bezdratovyma sluchatkama. ORX stoji 18000 s x35 28, ale kdyz to vezmes se sluchatkama, uz je to 20500,- Za me zatim vede Nox... Kazdy to bude mit jinak..... 8-)

Příšerný zvuk má právě pro mě equinox, já mám deuse 6 let a minulý rok jsem pořídil equinox 600 na zkoušku pro mě hrůza která po třech měsících šla z baráku,ale je to o názoru a každá mašina má své pro a proti 8-)

Taky to tak cítím.

Zdar, záleží co běháš (pole,louka,les)?. Nevím jak je na tom orx se zvukem, ale běhá s ním kolega a luxuje mu to perfektně. Osobně ta x35/28 je hloubka na les. Pokud chceš zobat drobné Ag (cca 12mm a méně) a běháš většinou pole, louky, tak bych volil HFku. 22,5 je kompromis hloubka/citlivost a elipsa je vysavač s maximální citlivosti na droboť. Neříkám že x35/28 droboť neumí, ale s HF budeš mít signál "silnější v větší" hloubce. ORX se sluchátky je za 20000.

Černej pátek:
XP ORX HF 22 cm RC + bezdrátová sluchátka WSAUDIO + dohledávačka XP MI-6 20990,- Kč (bez sluchadel 18500,-), stejné ceny se sondou 22 cm RC. Toto už je zajímavé a konkurenční k EQ 600, ne?

teda jsem chtěl napsat s X35 22 cm RC

Taky zvazuji koupi noveho detiku a vybiram mezi xp orx a equinox 600,...display a zvuky ma supr nox ale skladnost zbaleni do batohu behem chvilky orx toz babo rad....cenove jsou plus minus na tom stejne.....mozna orx s mi6....a sluchatky? 8-)

Tak to mám já, akorát že mám HF22.Bral jsem kvůli hmotnosti(loket bolí). Nox mi nevadí, pokud vedle mě někdo chodí se sluchátky ale poslouchat ten multitón bez nich vážně nesnesu. On se ani Orx s Noxem vedle sebe nesnesou. Co se týká skladnosti, nejlepší byl pro mě GM5, ten šel do batohu komplet. Z Orxe musím sundat spodní tyč s cívkou.

Zdravim..
Potreboval by som poradiť z orx.ako sa dá aktualizovať? A dá sa na ňom pridávať a uberať hlasitosť?

Hlasitost na něm neubereš. Aktualizovat můžeš přes datový kabel přímo ze stránek XP

Tak já řeším to samé.
XP ORX X35 se sluchátky a dohledávačkou nebo Minelab Equinox 600 či nox 800.

Já to řešil taky, a nakonec jsem vzal noxe... Mj. ale rozhodlo i to, že noxe má i známý, co spolu občas jdeme, tak mi má kdo poradit :-)

nox 100%

Za mně orx. Us bych nikdy neměnil. Luxuje fakt jak vysavač. Ale to záleží na člověku co mu více vyhovuje ;-)

Ahoj, mně u XP třeba odradila cena cívek a neustálý přenastavování dle terénu abych dosáhl max výkon . Nic méně kup co tobě vyhovuje, chodit s tím budeš zase jen ty.

Nic nemusím přenastavovat.

Souhlas :-D

Jj,kluci,kupte si orxe,ať v tý zemi něco zbude,už je dost pŕenoxováno....a nebo zeuse,to je to samý jako orx

Dobrý vtip :-D

:-D :-D

Nox je taky super vysavač.
A má neuvěřitelný dosah, našel jsem 10 h 1938 ve 40 cm v zemi a u orxe nevím jak to je ale má tu malinkou cívku ta asi nemá ten výkon do hloubky ne ?

Zdarec prodávám xp orx měl by někdo zájem?

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru