Já prsten a hodinky nenosím, ale taky se mi povedlo vzít jednou boty s ocel špičkou a za boha jsem nemohl odladit zem. Příště budeme chytřejší
:-)) začátečnická chyba
Včera odpoledne jsem ze zvědavosti vyrazil na pole jak že to asi funguje v mojí lokalitě. Popocházím, hledám,detekuji a pořád samé prozvuky z detektoru. ( kopu,a testuji v hrsti hromadky hliny před civkou. Pořád pipá. Co je sakra špatně si říkám. Ha prsren a hodinky na ruce- já vúl. . A co ty prozvuky při hledání? No jo. Ocelové špice v botech. Tak sem se sám sobě zasmál a sel domů přemýšlet co příště na sebe a co ne. (Začátečnická chybička se vloudila.
Znám,půl hodiny jsem se nervoval a pak si všiml že mám špatné boty(dvoje stejné,jedny se špičkou,druhé bez).
Ale sem se zasmál sám sobě
klasika , boty hodinky prsten Chodím už pár let , ale blbej su stejně , Před měsícem sem kopl na louce bronzovej prstýnek a nenapadlo mě nic jinýho, než si ho nasadit , za boha sem nemohl dohledat další cíl, když mi furt pípala ruka a já zapoměl , že ho mám na ruce
Kolik? Myslím kolik jsi toho měl v sobě?
Jenom dva seraky
To budu muset někde sehnat a ochutnat ty tvé šeráky Jestli opravdu fungují a už po dvou kusech se mi taky zatmí
no když je dáš na lačno tak jsi tam , je to super pivečko jedenáctečka
To víš, tady na Stříbrsku žerem buď zlatý krky s Plzně nebo Chodovar Občas Kozlíka, ale mě je to celkem fuk. Studené jde vypít skoro vše
tak na Hané se nejvíc pije Šerák a ještě dost ty přivandrovalé Svijany
nedá , asfalt teče jenom horkej
Jak můžeš být po dvou jedenáctkách nalačno tam ? Jelda - zřejmě slabší oddíl
když doplníš hladinku přeci
Promiň Joe ale už je to venku
Jelda tak to kecáš , když mám doplnit hladinku po včerejším draku tak 2 jedenáctky to nezvládnou
Tak to byl prd drak
Ne nebyl
když máš ráno eště trojku v žíle , tak stačí aj jeden , aby se člověk zamotal v mlází
'a KDYŽ ZJISTÍŠ ŽE JSI VČERA VYPIL DOUSEDOVY DEČIČKU SLIKY kurva jak to že to píše velkýma atedˇnormál já se na to vy.....seru
Včera bylo prostě včera ..... ale slivka dobrá eště su tam Tak a vymazat překlepy mě trvalo 2 minuty
Vím jak je to těžký ty chyby najít a hlavně dobře opravit
Ach jo ......... Teď mě naprosto dostala neteř - strécu ty včeréšku eště žiješ
Já teď byl naloženej od pátku v kuse do neděle.
Já tak zas nepiju , ale co sem se dozvěděl že brácha má rakovinu krku v posledním stádiu su tam furt Nikomu bych nepřál so sním zažíváme - ty změny nálád to je peklo ani né tak pro mě ale mama a neteř to je .. ani nevmí co......
Tak to mě opravdu moc mrzí
sakra
No už nevydrzim
Tak hodinky, prsteny a náramky jsou jasné. Nicméně ty ocelové výztuže bot mě taky asi první 1 minutu mátly. Měl jsem zapnutý detík a šel jsem rychle cestou, bylo mi divné že to rytmicky do kroku chrochtá. )
Já první rok ztratil šroub od cívky a já blb tam dal nerez,že dýl vydrží,Vydržel - tak dvě minuty a já ani to néééééééééé.
Kdysi jsem na starý detektor Whites nemohl sehnat umělohmotnou matku na šroub od cívky, tak jsem tam dal kovovou a normálně šla odladit a dalo se s tím hledat. Sice se asi snížil dosah, ale ten to nemělo tak jako tak.
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.