2 Filler 1896

Prosba o radu

Zdravím vás pánové. S mincemi jsem začal poměrně nedávno, cca před 8 měsíci co jsem si koupl detektor. Bohužel mi umřela cívka a tak dávám do kupy svá kolečka :)) Dost už jsem toho pochytil, ale i dost toho stále nechápu nebo tápu :)). Proto vás chci požádat o radu, Začal jsem sbírat mince F.J.I. Dostal se mi do ruky 2 Filler 1896,ale na rozdíl od ostatních má poněkud divné jedno písmeno I jde o druhé I ve slově KIRÁLYI. Setkal se s tím někdo z vás ? Jde o chybo ražbu ? Případně jestli není známo kolik bylo takto vyražených kusů vyraženo ? jaká je možná hodnota ? Nic neprodávám je to čistě informativní První obrázek je běžný 2 filler , Druhý obrázek je ten na který se ptám... Díky chlupec

Běžná ražba
Běžná ražba
Mince na kterou se ptám
Mince na kterou se ptám
0 hlasů
0 hlasů

Komentáře

Budu rád za každou radu, případně i za nasměrování na někoho kdo by věděl víc. Díky

V Pohodě :-) ano myslel jsem to druhé I které vypadá že je blbé vyražené... Psal jsem na pár numismatickych stránek, zatím bez odpovědi..Tak jsem doufal v odpověď místních odborníku. :-)

Ahoj,prostudoval jsem dostupné katalogy,prohlédl veškeré Fillery které mám a nikde nic :-/ Zřejmě se opravdu bude jednat o chyboražbu :-/ Asi nejlépe bude když zkontaktuješ Kocoura,ten bude vědět na 100% :-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru