Kdo chce kam.......................................

A pak nemám bej nas.....,i místní hodně aktivní hledači se občas chovají jako prasata.

Dnes jsme s drahou polovičkou vyrazily na nedalekou pastvinu.Necháváme auto na polní cestě a pomalu se vydáváme nahoru do kopce.A co najednou nevidíme:na druhé straně údolí stojí u okraje pole auto,,nám velice dobře známé"a postavičku mávající detektorem na louce u potoka.

Víme kdo to je,tak to nějak neřešíme,Ale zhruba po hodince se postavička přesunuje naprosto bez zábran,nejdříve na jedno ZASETÉ POLE,kde chvilku chodí a po další půlhodince je najednou uprostřed ZASETÉHO OZIMU a evidentně mu některé zády nic neříkají.Spokojeně si chodí v vyrašeném obilí,kope a hrabe.

No co dodat,nebudu jmenovat,ale předvádět se tady na Lovcích jako skvělý a úspěšný hledač a potom ,když si myslí že ho nikdo nevidí dělat tohle???

i auto mám vyfocené
i auto mám vyfocené
ať žije zaseté
ať žije zaseté
a hrabeme
a hrabeme
a ještě
a ještě
a znova
a znova
2 hlasy
2 hlasy

Komentáře

Já chci vědět, kdo to je ;-).

Newt: snad to ani vědět nechtěj byl by jsi zklamán a Tvé zcela jistě dobré mínění o tomto hledači by vzalo za své o:-) o:-) o:-) o:-) :,-( :,-( :,-( :,-(

Hm, to u nás si pole lépe hlídají. Za chvilku by měl audienci od agronoma nebo majitele. Ale tyhle lidi jsou dost otrlí.
Akorát mě neštymuje, že si protimluvíš. Víš moc dobře kdo to je, neřešíš to a pak to dáváš na lovce? Tak to řešíš, poněvadž ten člověk se pozná a nebude sám.
A poslední věc je ta, že úspěšný hledač může znamenat i tohle. Lezeš tam, kde mají ostatní morální zábrany.

Karamelka:možná jen špatně pochopená věta,neřešil jsem hledače na louce-protože vím kdo to je.Začal jsem to řešit až v době kdy se začal producírovat v zasetém-a nezlob se na mne,ale pokud chci být úspěšný hledač,tak přeci nebudu porušovat základní zásady a pravidla.Řeší a řešilo se to tady každou chvíly ,proč bych lezl do zasetého,když mám kolem dokola 1000 ha pastvin a lesů???

Úspěšný hledač, tedy ten co tahá stříbro, vyznamenání atd., atd. chodí místech, kde tohle je. A kde tohle je? Ne výjimečně i tam, kam se chodit nemá, tím nemyslím zasetá pole...

Tak ne, už to nechci vědět. Ale zase díky Karamelkovi (Karamelce?) vím, proč mám detík jen jako doplněk do divočiny. Ne, že by tady okolo v zemi nic nebylo, já totiž hledám nejradši tam, kde nikdy nikdo nebyl, kde mě nikdo nevidí, nemám na to koule. A když náhodou někdy něco najdu, tak se to nedá vůbec ničím vysvětlit.
(V létě na dovče si vždycky vyjednám lány u majitele okolních polností, ale stejně mám divnej pocit, když jeho zaměstnanci kolem jezdí v traktorech. Šéfovi vždycky donesu flašku, nebo Ag z jeho pole z minula :-))

Žalovat se nemá ale hlásit se to musí. Koukej nám to říct, ať mu vypereme žrádlo :-D :-D

Dobře Vašku, že jsi to sem dal a doufám, že se zmíněný Mirek Dušín stydí. Teď budu lustrovat všechny od Benešova a ono na to přijdeme. Těš se, chlíváku :-P

Tak už ho máme, kluka jednoho ušatýho.
Doufám, že si zde nasype popel na hlavu sám a nebudu to tady muset napsat já. Hodně mě zklamalo, že je to zrovna on. Tak profláklý lovec, jútúber a klaďas.

Děkuji inspektorovi Clouseau za stopu. Podle bundy a kalhot je to tutovka.

Přátelé je přece úplně jasné kdo to je, už pro to že i to auto několikrát prezentoval...... Navíc lokalita, rejč detik......ale nikoho nesudme, třeba to má dovolené..... Za mne je to dobrý borec hledač...... Nejlepší by bylo aby se k tomu dotyčný vyjádřil

Nevím co se mi nelíbí víc.
Nechápu, když dotyčného znáš.. Proč jsi neudělal tytyty a ještě jednou tak tě vyvěsim na LP? Rovnou ho Takle potopit. Závist?
Z fotek ani nepoznam zda je to pole či louka.
Třeba měl povolenku.

J.Deeer - třeba to má dovolené na zasetém? Který hospodář tohle udělá?
Když bonsai píše v obilí, nemám důvod tomu nevěřit. A do zasetého jde jen chuligán, přes to nejede vlak.
Doufám, že se k tomu vyjádří sám. Poslal jsem mu navštívenku.

Namor máš pravdu ale mi to nevíme..... Je to nepravděpodobné... Proto by bylo nejlepší aby se vyjádřil...... Jinak , jen tak mimo... U nás místním jzd nevadí chození v zasety repce....... Fakt, asi to neberou jako pořádnou rostlinu nebo co :-)

J.Deeer - jasně, že čekáme na vyjádření. Proto je zde také klid a mír a nikdo nedělá unáhlené závěry.

Chlapče, kdyby jsi vlezl dolů,z té cesty na kopci, tak zjistíš že je to louka ( a šíleně tvrdá ) a ne obilí... a kdyby jsi se došel zeptat do první chalupy u silnice vlevo, tak by jsi se od paní dozvěděl, že to tomu ( bývalému... ) kolegovi jakožto majitelka dovolila... :,-( :,-(
A určitě by někdo chodil v zasetém hned u silnice...
Tak vznikají fámy a špatná mínění, kdysi se takto udávalo výš a ničily se životy lidí...asi to zůstává...
Číslo a jinou možnost máš, mohl jsi se ozvat, než vyplodíš toto...
Můžu tam dojet místo vyfotit i poslat podepsané povolení od pani...
Škoda... :,-( o:-) :-/

Ta pastvina po které jste chodili z dálky taky vypadá jak opole...nefotil jsem...

jo, a údajně zaseté pole hned vedle první chalupy je zbytek po loňské řepce, část už je vyměřená na zástavbu...

Maiku ono je lepší to prostě nejdřív naprašit víš..
Totalita.
Až nám daj všem ty pojebaný průkazky to teprv uvidíš bonzáky.

Ory, tak i podobné jméno má... :-D

Zrovna jsem to chtěl napsat :-D :-D

Tak jedno vyjádření máme, fajn.
Že by bonsai nepoznal louku od obilí, když vysloveně zmiňuje ozim? To mi přijde přinejmenším zvláštní, zas z takové dálky to focené není a řekl bych, že to fotil telefonem.

Inu pomluva vládne světem..... :,-(

Nechejte to smazat a pořešte si to v hospodě! ...

Tohle je fakt na smazání.... Za prvé je to šíření nepravd, a za druhé je tu člověk vyfocen a zveřejněn bez dovolení, taky by myslím neškodila omluva..........
Jen se bojím že takových nevraživostí bude časem přibývat až vznikne skupinka vyvolených pasistů :,-(

dobrá připomínka Cemente :-D
A já když piju, tak se rvu...proto radši vůbec nepiju :-D

Když se mi něco nelíbí, tak to řeknu dotyčnýmu, nebo držím hubu. A splést se můžeme všichni, tak z toho nebudeme dělat vědu, že chlapi ? ;-) ;-)
Nechte to smáznout.

Čekám, až přestane pršet a valím do lesa. Je tam kosa, ale aspoň hodinu to vydržím. ;-)

siremaiku-a našel jsi alespoň něco? :-D :-D :-D
z fotky mi to tedy jako zaseté pole rozhodně nepřijde a soudit nikoho nebudu.... ;-) 8-)

hehouši-přesně jak to píšeš,říct to nebo držet hubu :-D
včera jsem byl u kámoše ve Stružnici na chatě(proto jsem taky za tebou nepřijel) :-D a tam chytal na Ploučce jeden přažák...no a když už si odnášel do auta asi šestého kapříka co měl sotva míru tak to ve mě začalo bublat a už jsem na něj chtěl vyskočit...naštěstí asi usoudil že už má dost tak to zabalil a jel do p*dele :,-( 8-) :-D

Je to zajímavý případ, tahle klubovka.
Neznám osobně ani jednoho z hlavních představitelů ale oba beru, že jsou slušní a rozumní chlapi. To je jedna věc.
Druhá věc: Maik napsal, že v obilí nechodil. Tečka.
V tu ránu ti, kterým se nelíbila formulace od bonsaie otočili a aniž by počkali na jeho vyjádření, vyhodnotili celý případ tak, že bonsai je piča a lhář. To, co jste předtím odsuzovali, teď podporujete - vy víte, o kom mluvím.
Proč nepočkáte na vyjádření vkladatele a až pak neděláte závěry? Ještě jednou říkám, neznám ani jednoho a oba beru jako fajn chlapíky. Ale přemýšlejte nad tím :-P

To máš pravdu, ty dva stejné nicky, to byla divočina.
Já doufám, že se to nějak vysvětlí a pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí 8-)

Ahoj lidi
Teď jsem se vrátil z terénu a dávám si zaslouženou kávu...
Byl jsem na místě a vyfotil důkazy v případě mého obvinění, skoro i odsouzení...
Takže autor má šanci se ještě pár minut ozvat, pak jdu spáchat protipříspěvek, čímž mě nas...e, protože budumuset ztahovat a komprimovat fotky...na to se budu muset zvednout z gauče!

A Karamelka...to že je někdo podle tebe úspěšný, znamená že je skoro kriminálník?
Není za tím třeba studium terénu, historie a pětkrát v týdnu být v terénu a prd najít? Pak se párkrát ukáže nějaký nález a už se závidí?

Bonsaie mám rád a neměl jsem důvod mu nevěřit. Štvalo mě to. Pak čtu, že to byl Maik a jak to ve skutečnosti bylo a ulevilo se mi. Chlapi ať si to vyříkají a pro mě osobně kauza končí.
;-)

Přesně takhle jsem to měl i já. Neměl jsem důvod mu nevěřit, bonsai je tu roky a vždy absolutně na pohodu. Navíc jsem netušil, kdo je na fotografii. Když mi to napsal inspektor Clouseau, vyvalil jsem oči a napsal: Maik, to přece není možný! Stát se může úplně cokoliv.
Pokud je to tak, jak Maik píše, věřím, že bonsai hodí omluvu do placu. Je to slušný člověk.

A pro mě to vůbec nekončí. Venku chčije, já se nudím a jsem zvědavý na rozuzlení ;-)

To bonsai: Chci se zeptat na tohle:

"Karamelka:možná jen špatně pochopená věta,neřešil jsem hledače na louce-protože vím kdo to je."

Kdyby na té louce hledal a trávil svůj volný čas někdo, koho neznáš? To bys pak řešil jak? Rovnou volal polici? Za to že třeba vlezl na tvůj flek?

tak toto je příklad toho Pas,udávat aniž bych věděl okolnosti-klasická česká povaha,kterou si neseme z doby minulé.To je přesně oč tu běží-Pas

Jak by bylo na tom světě krásně, kdyby se každý staral jen o sebe...

Myslím že pokud dostane člověk, který udělá takovyhle příspěvek průkazku spolupracovníka..... Bude na každého jiného hledače okamžitě volat policii :-O

Jak píše savath: Jak by bylo na tom světě krásně, kdyby se každý staral jen o sebe... Tohle se teda nepovedlo :,-(

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru