Akce vyčistí les

Zase kus lesa odsýrováno

V rámci přírodovědné dvouhodinovky jsem vzal dcerku uklidit zase kus lesa. Nakonec z toho byla igelitka sýrů. Jo kluci ruský na konci války v tom lese nic jiného nedělali než jedli sýr a dělali bordel
4 hlasy
4 hlasy

Komentáře

Udělali jste dobrý skutek...les vám děkuje a já taky :-) ;-)

Dobrá práce a palec za očistu lesa :-)...třeba s tím kinžálem tančili po tom sýru šavlový tanec a kozáčka tak rychle až se jim zlomil.... :-)

V Petrovicích u hranic jsem detík ani nevybaloval, páč mě točil ten lesní bordel a nasbíral jsem pytel odpadků. Sice nálezy nula, ale to malý, lehko smazatelný plus mě hřálo u srdce :-)

Ten kinžál je fakt hustej jen trochu starší než ten rosev sýrový rudoarmejský :-DNewt tenhle les je nevyčištitelný za jeden lidský život.Ten sýr se tam kope xx let a furt je ho ten les plný.Ono vím že nejsem jediný kdo to z tohohle lesa tahá když jde hledat ale je to sisifovská činnost.Těch vojáků tam bylo víc jak 20000.A každá ta tuba má ten kulatý spodek který vypadá jako pětimarka :-D a jejich národním sportem bylo udělej z jednoho obalu co nejvíc kousků :-D :-D ale sem tam se dá najít celý pěkný taky jsem si dneska jeden vzal domů dokonce ještě čitelné

;-)záslužná činost,taky co vykopu to odnesu.Zrovna včera otevřeli sběrnu,tak sem to konečně vyvezl,bylo toho sedumdesát kg bordela.Nesnáším vykopanou díru na polu a vedle tubu,nebo víčko omnia,šup stím do somradla a odnýst. :-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru