Body Worlds

Gunther von Hagens je německý anatom, který vynalezl techniku ​​konzervace biologických vzorků tkáně mrtvol zvanou plastinace . V roce 2011 veřejně oznámil, že umírá na Parkinsonovu chorobu .

Zůčastnil jsem se coby  personál s pomocí instalace této zajímavé ,ale velmi kontraverzní výstavy.Na bondovku Casino Royal jsme museli nainstalovat tuto výstavu. Práce to byla velmi náročná a vyčerpávající . Muselo se pracovat pomalu a pečlivě hrozilo poškození mrtvol. Nad výstavou dohlížela manželka doktora Hagense. Výstavu jsme připravovali týden . Byla to zvláštní práce.Uvědomoval sem si ,že pracujem s opravdovími mrtvolami lidí ,kteří zemřeli. Zároven to bylo fascinující a zajímavé. Prohlídnout si z čeho se naše tělo skladá ,jak funguje. Podívat se na černé plíce kuřáka co zemřel na rakovinu plic. Bylo to poučné ,ale morbidní. Byla to asi nejzvlástnější věc co jsem u filmu zažil,ale jsem rád,že jsem toho zůčastnil.

Začernalé plíce kuřáka od dehtu  ,který zemřel na rakovinu plic
Začernalé plíce kuřáka od dehtu ,který zemřel na rakovinu plic
Rozřízlá žena na kousky.
Rozřízlá žena na kousky.
Mozek člověka uvnitř lebky.
Mozek člověka uvnitř lebky.
Muži na koni
Muži na koni
0 hlasů
0 hlasů
neznámý
1214 2

Komentáře

Nevím co na tohle říct. Jedná vec je studium těla pro vědu a léčení a druhá věc je tohle. Osobně v tom vidím satanismus, neskutecnou neuctu k životu a smrti. K tomu tohle nemůže vyrábět normální clovek. Pokriveny svět lidského ducha a přírody.

Já na výstavě byl, bylo to zajímavé a ohromně poučné... Kdo se chce něco dozvědět o těle tak tady se dozví

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru