Detektor v ústraní

Pánve a gumovky v činu.

Jak se oteplilo šel detík stranou.Zase jako každej rok mě chytla zlatá horečka.Tenhle týden jsem víceméně jezdil a sondoval.Vypadá to možná hezky ale záda bolavý,ruce rozmočený a váha to skoro nezváží(setinová).To za ten den.I když jsem nevážil ale odhad už trochu mám.ať se daří kolegové a snad neurazí ta špetka zlata.
Hlavní je si to užívat
Hlavní je si to užívat
Tohle vidím až když mě bolí hřbet
Tohle vidím až když mě bolí hřbet
Je to ale relax
Je to ale relax
Živit se tím pojdu hlady
Živit se tím pojdu hlady
Tohle mě žene do studený vody
Tohle mě žene do studený vody
Těch lopat kamení co přeházím
Těch lopat kamení co přeházím
Občas se povede větší
Občas se povede větší
Hlavně že je tam klid
Hlavně že je tam klid
17 hlasů
17 hlasů

Komentáře

K tomuto se dokopavam už spoustu let...zatím statečně odolavam vidině žluteho kovů...máš můj obdiv a palec 8-)

Děkuji kolegové.Není nic jednoduššího než to zkusit.Kupovaná rýžovácí pánev nebo splav není třeba na první zlatiny.Já když to na mě přišlo tak jsem na dílně vystřihl z pozinku kruh.Nastřihl,stočil a spájel prvního Číňana(jde to ale čímkoliv).Abych zlatinky líp viděl posloužila černá plastová fanka :-DRýč nebo lopatu má každý.Cemente i dovolená je to super jenom nesmíš mít nutkání mít toho prášku víc.To máš potom úpal,bolavý záda,revma,rozmočený ruce a nohy atd.Tak z toho už jsem vyrostl(nebo už nevnímám).Jo a jen tak pro info když najdu zlatej prsten atd.detektorem(jednou za rok) tak tolika zlalata snad ani nenarejžuju o:-)Tak si vemte že Otava má v průměru cca 0,2 g na kubík.To znamená na 2 g prsten cca deset kubíků naházet lopatou,prosít,vyseparovat.To mi věřte že za dovču to nebude :-Da nápad s tavením se hned vypaří z hlavy ;-)

Ta Otava byl jen příklad rejžuju i tam kde je toho 10 krát míň a baví mě to.Zlato je skoro všude jen někde víc někde skoro nic ;-)

Tak to je super tvoje skromnost Cemente.Tak to opravdu můžeš k jakékoliv řece nebo potoku.I já to tak mám.Mladá mi futr říká co na těch říčkách mám že je tam jen náznak zlata.Já je mám rád ale proto že je znám od mala z ryb,znám tam každou zatáčku a vzpomínám jak to dřív pro mě byla velká řeka :-Ddnes je leckde přejdu v gumákách.

Krásná představa dovolený... myslím že by mě to bavilo ....chvilku si hrát....chvilku užívat klidu a mít po týdnu pár zlatinek na pamatku 8-)

;-) :-)asi bych u toho nevydržel,jak bych z pánve netahal prstama aspoň ze pět valounků, :-D :-D :-Dmáš můj obdiv. ;-)

Máš to moc hezké. Parádní zlatinky. Pánve jsem si koupil před léty už, ale u nás žádný zlatonosný potůček nemáme. :-D Tak nechť se daří i nadále. :-)

Také to chceme opruobovat někdy....Máš to parádní bor.Zdar a Sílu na pohodu

Znovu děkuji kolegové ;-)Kvasák-valounů je dost(zaoblený kámen odloučený ze svého původního místa) nugety a valouny zlata s těmi je to horší :-Dtumam-přes léto jezdí i mladá tak koukám i na její pánev.Nebo vařím v plechovím číňanovi :-Dpánev jako pánev.jaro11-zlatinky u sebe v kraji možná i okrese najdeš ;-)Jenom jich bude třeba jen 5 a ještě mikro za den.No ale co i já takhle začínal.Dneska jsem jich cca 20-30 hodil zpátky do vody.Měl jsem po práci půl hoďky čas tak jsem zastavil u jedné řeky kde jsem letos nebyl.Padlo pár sond ale výsledek vždy skončil zpátky.Něco jako chyť a pusť :-D

Jo, pánev je dobrý oddych. Taky jezdím občas za zlatým prachem. To když jsem žil jako potápěč v Norsku, jezdili jsme hledat nugety ve skalních spárách na dně řek. To byl slušnej adrenalin a občas i nález, který stál za řeč. :-)

Náročný relax,ale něco na památku máš ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru