Dovča na poli

Vzpomínka na léto.

Neteř Verča a její drahouš, já a moje cérenka a přítel všech - Mára.   Společná dovolená, společný couračky po majitelem schválených polnostech. Takový lány, tolik prostoru, tolik deště, bahna a tříkilových bot. Pan šéfsedlák dostal stříbrňák z loňska, lahvinku do budoucna - dost nechápavě se ptal, proč mu to vůbec dávám. Když jsem mu prozradil tajemství, že majitel je on a já mu nechci bez povolení lézt do zelí, pokrčil rameny, poděkoval a prozradil, že u kravína mají sklizeno, že můžu tam. Je to zkrátka frajer.   Verča s milým měli Zerouše a dohledávačku (my říkáme pinďoura).  Tomáš co chvíli odběhl od Verunky k nám mlsat alkohol, když se ozvalo na celý pole: "Potřebuju pinďoura!".  Tomáš se k ní rozeběhl: "Už letím lásko!" Než stihl doběhnout, Verča křičí: "Už dobrý, zvládla jsem to sama." (Dialogy jak z německýho péčka :-D.)   Byla sranda, občas zapršelo, směsku uvidíte níže. Ať se daří.
13 hlasů
13 hlasů

Komentáře

Kolik týdnů (měsíců) trvala ta dovolená, dlouho jsem tě tu nečetl? :-D
Hodobóžová klubovka.

Dík :-D. Já všechno jen zpovzdálí sleduju :-). Byli jsme asi 5x. Včera jsem volal tomu šéfovi, že bych se zajel mrknout s Tomem od Verči, ten mi poradil pole a za půl hoďky vyrážíme. Je to jen cca 40 km, tak pohoda. Desetník mu vezu. Šéf je fajn. ;-)

Nazdáár draku,to je dost že ses taky s něčím ukázal ;-) Slušná směska a hlášky evidentně taky dobrý,dokážu su představit dobře sestříhané vídeo alá Newt :-D :-D :-D

Pěkně. :-) :-) :-)

Pyrdo dík ;-). Nějak nemám na natáčení čas, furt tahat kameru z kapsy, otevírat flašku, hledat, kopat, je toho moc :-D.
Gatto, taky díky! ;-)

Fajn akce, parádní ágé! Pěkná práce! ;-)

Bezva.😉

Kucí dík :-D

pěkný milánku ;-) 8-)
to jste zrovna chytli to pěkný letní počasí kdy bylo jenom 15 stupňů? :-D :-D :-D

Čau Lubko. To zrovna ani ne, teplo bylo, ale chcalo vždycky navečer jak o žních. Který vlastně nebyly. Páč vždycky na večer chcalo jak o žních. Ty vlastně v tu dobu nebyly, páč navečer vžd...
Sem se zacyklil voe o:-) o:-) :,-(

A teď jak stohoven? :-D

Paráda Mílo ;-)

Díky kolegové.
Kurte, kur.., jaký video? Jo Liberec. Málo matroše, nic co bysme už neviděli. Ale nějakou parodii bych teda spíchnout mohl, to jo. Ale čas, ten mi nějak chybí. Zítra se mrknu, co to tam vlastně mám ;-).

Pěkně jste si to užili Milane
A o tom je to víc než o nálezech... Tak to mám já poslední dobou ( nálezy na prd ) :-D

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru