Duch nebo ne?

Poslední dobou se to tu s tou "duchařinou" nějak roztrhl pytel. Tak jsem si řekl, že přihodím svou troškou do mlýna.

Jelikož paranormální jevy jsou tak trochu můj koníček a celkem se o tyhle věci zajímám, tak jsem pohledal nějaké fotky co jsem měl uložené v PC a některé z internetu. 

Hampton court ghost - Fotka 1

Tyto fotky jsou opravdu zvláštní, někteří z vás asi okamžitě řeknou, že se jedná o podvrch. To je také možné, ale fotek je opravdu hodně, kdyby chtěl někdo fotky zfalšovat tak by mi to zabralo opravdu hodně času. Tyto fotky byly zachyceny pomocí kamery, která byla na protější zdi. Asi každý pozná, že dole ve dveřích stojí nějaká postava zahalená do černého pláště, která je první otevře a pak je zavře. Celkem strašidelné.

Fotopast na jeleny - Fotka 2 a 3

Asi každý z vás ví, jak taková fotopast na lesní zvěř funguje. Většinou jsou z ní hezké fotky jelenů, ale některé vyfotili něco opravdu zvláštního. Doufám, že jsem vás moc nevystrašil a nepřestanete chodit na hledačku do lesa.

 

Kdyby to někomu nestačilo, tak se můžete podívat na následující video.

https://www.youtube.com/watch?v=qs6zsQjKfIU

14 hlasů
14 hlasů

Komentáře

Jo pár kuriózních příhod jsem sám zažil.Takže kdo ví.Vzhledem k tomu kolik předmětů z pohnutou historií si průměrnej hledač přitáhne domů,má poměrně velkou šanci že si domů přinese ducha nebo energetický otisk. 8-) ;-) :-)

ježiši marjá kdyť teď už chodím pořád za tmy,to abych sebou tahal kýbl svěcené vody,glock 17 se stříbrnýma kulkama(ten mám stejně pořád) a exorcistu Karla od nás z hospody o:-)

S tou fotopastí je to zajímavé, člověka vždy zajímá co se kde děje když zrovna sám nekouká. :-) Je to takové ujištění, že ten svět neni jen v té mojí hlavě. Jak teď byly ty sucha, tak jsem měl fotopast po 4 týdny v lese u vodního zdroje - několikrát mě napadlo - co kdyby se tam nahrála nějaká obluda, to už bych do toho lesa v životě nemohl vejít. :-D

:-O :-O :-O :-O :-O :,-( bojím bojím ;-)

parádní článek-i když se sem moc nehodí-každopádně mě to nevadí a líbí se mi to -za palec ;-)

No slušný :-O

Kvasak-poděl se s námi o pár příhod ;-) :-D

Všechny tři fotky jsou bohužel autentické, s tím co říká Kvasak se dá celkem rozumně souhlasit :-) ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru