Ellipsocephalus hoffi /schůzičky/

Dnešní lov s dvěma fajn človíčky a statečnou fenkou. Kamaráde jsem opravdu moc rád že jsem Vás konečně poznal osobně. A že se mě povede schuzička natož dvě v to jsem ani nedoufal.Víš že jsem chtěl najít jen jednoho celýho... Moc děkuji za skvělý výlet.

krásná Argillova kompozice
krásná Argillova kompozice
13 hlasů
13 hlasů

Komentáře

Paráda kamaráde! Hodně pěkný kamení! Gratulace! ;-)
Skvělej výlet, krásný nálezy a živoucí fosílie z poslední fotky to taky přežila ve zdraví :-D
Rádi jsme tě poznali a díky za dáreček! :-)

No krásná ukázka toho jak statečně jde bojovat i s nepřízní života. V tomhle jsou oni mnohem dál než my lidé.Spousta lidí by to vzdali.Oni ne!!
Jako babička Amy kolegy Somiry.Chtěl bych mít v jejím věku aspoň půlku jejího zápalu a energie. Další věc je ta že máte srdce na pravém místě A dali jste jí tu nejlepší možnou péči. A tak je nejen silná ale svou oddaností a láskou vám Vaší péči vrací. :-)

To je krása

;-)pěkný hnízdečko jsi vyčuchal a po miliónech letech,zase uviděli slunce.Si pamatuju,že to hledání na místě bylo dycky fantastický a člověk to nosil k batohu a kutal a pak přišel čas k návratu a ten zatracenej batoh nešel zdvihnout :-D :-D :-D

Míro já vlastně nic jinýho nenašel jen ty dvě schuzičky z nich mám samo obrovskou radost protože v to jsem ani nedoufal... a jednoho ještě celého ale ten má úžasných 6 mm :-D ale je to taky celý pozitiv☝️😁😁

Hmm hodně dobrý :-O ;-)

Pěkný 👍😉

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru