III. Kdyby nebylo hledání nebylo by sochání

a trochu té nahody

7 hlasů
7 hlasů

Komentáře

Naprostý úžas tys dosáhls věhlas!
Z tohoto webu získal si sál
výstavní prostor ,jak si si přál
Jen prosím toleruj ostatní lid
že občas přispěje ,aby měl klid
Snad Ti to nezkazí výstavní web
kde každý s kritikou, hotov byl hned
Tys Titán i Sisyf celého Lovce
prorok a mučedník-vyber si kdo chce.
Ostatní nechápou ,dusíc se splíny.
Jak se sem navrátí přes tuny hlíny?
Tou cestou trnitou ,bude to boj
každýho svádíme,tys navlékl zbroj
Nemajíc kopí svatého Longina,
čím nyní spasí se drtivá většina?



Husito :-D :-D :-D

Jů to je hezký:)
Helé to je úplně jak ze studia kamarád.
Jů a helé jsem tady jako muf muf ...

No tak ...asi se počůrám,(^^)Husita :-D..a ta pátá fotka,to je dort?..bys mohl tvořit dorty,.marcipán by taky nebyl k zahození,ne?? 8-)

chtělo by to více zabrat na barevné úpravě ...bez barvy je to lepší !!!! 8-)

nejsi muf..jsi...dodej si co chceš :/ vážně mne přesvědčuješ o opuštění tvého webu o keramice....už sem ani nedávám příspěvky..za mne jsi Martásku vyhrál....já to vzdávám a končím

Merlingore,neblbni !!!!!

Merlingor - neblbni !!!. Vždyť stačí toho patlala ignorovat a nic mu nekomentovat.

Jak to říkal terminádor?Hastala vista bejby. :-D :-D :-DA na barvy se vyser.není to ono. ;-)

ok seru na barvy

Barvy nech, vyser se na vkládání příspěvků do klubu. Dík.

Husita :-D :-D :-D za palec

20:21 vlozena prvni sracka dne, v 20:28 prvni zminka o tvoricich magorech a pobidka k dalsi cinnosti a do pul hodiny dalsi dva prizpevky plne sracek recyklovanych a stokrat prezentovanych nalezu a vubec bordelu. Taky mam chut se tu na to vysrat kdyz tu sleduju kindrprofesory co uz dnes nepoznaji ani sponku z klobasku,gastropornovariaceprodobrebliti a tyhle hroudy hliny vydavane tu za useknutou hlavu, tu za nejakou jinou kokotinu okorenenou obvykle dementni zrudnou pseudomyslenkou . Neslibils martasku nahodou ze uberes a ze budes psat vsude upozorneni ze se jedna o prizpevky plne slovniho, mravniho a prirodniho bahna bez fromy a jen obcas nejakeho tvaru ... spis patvaru.
Ty nejsi ani umelec, ani podnikatel,ani nadany, ani vtipny ... byt si to jiste ujisten vsema svymi zdejsimi 4 obdivovateli myslis.
Zadam admina, aby me se vsim co jsem tu za tech par let zanechal smazal. Jsem ve sve podstate klidny, spolecensky a tolerantni clovek ale tohle co tu martasek predvadi uz me zacina urazet a srat v mire takove, ze mam trochu obavy, abych jednou neprisel domu z hospody a nechtel tu napsat neco tak, jak to skutecne myslim od plic bez vsech okolku prikras a horkych kasi.

devile, jsi znacne nevyrovnanym clovekem. Zejmena pak pokud napadas i neci profese, pokud mluvis o podnikani, beres se do ust veci do kterych to nic neni a o kterych nic nevis. Myslim, ze jsi drzi a nevyrovnany clovek. Nepis mi sem uz to ja na Tebe nejsem zvedav.Mozna by jsi se mel zamyslel nad svym zivotem, kdo vi jaky vubec vedes, kdyz se navazis do cizich lidi a rodin.

Jirko, tys démon brka poetova. :-D :-D :-D Nádhera. :-P
V Martaskovem případě bych doporučil klasickou léčbu: přidat práci, ubrat peněz a ustřihnout kabel od počítače. Howgh.

O tom, že je Martásek tak trochu jinde, netřeba polemizovat.

Tento web je přístupný absolutně komukoliv, aniž by při vstupu každý musel projít nějakým jednoduchým testem např. kolik je dva x dva. Myslím, že po zařazení jednoduchého vstupního testu by se počet nových Lovců znatelně snížil.
Web patří panu Mlejnskému a pokud jemu nevadí, že jej kromě ostatních navštěvuje i jmenovaný sochař, je vše v pořádku

Zralý a mentálně vyvážený člověk se dokáže dostat i přes takové překážky jako jsou zmíněné příspěvky, aniž by to na něm zanechalo nějaké stopy.

Ovšem a to je důležité!
Bláznovství je tragické a sluší se je chápat. Hloupost se ale nemá chápat, nýbrž vyvracet.
Karel Čapek


Dneska ve zprávách říkali že aby tě přijali k policii do služebního poměru tak stačí IQ 90 , teď už to začínám chápat !!

Husita,ddevil,namor-rozumím vám :,-( ;-)
MikeB- :-O :-D ;-)pomáhat a chránit? o:-) :,-( :-D :-D :-D

Martas,Martas.. o:-) o:-) :,-(

MODREY - tuším že autor těchto nádherných uměleckých skvostů je minulostí příslušník ;-)

jinak ddevil naprostej souhlas

Martasku: Premyslim jak nalozit s tvym pranim, abych uz sem nic nepsal protoze na to nejsi zvedavy. Mam v hlave dost zmatek, protoze plnit neci prani se tu moc nenosi.
Znam tady dokonce jednoho, kteremu tu tricet lidi dokonce opakovane napise, ze na nej nejsou zvedavi a ze ma sve aktivity omezit nebo presunout na jiny web a on ignorant jeden drzy sprosty hadejco. Vypoti srackoidni obhajobu a naopak pritlaci a navzdory vsem prida. No co ti budu povidat. To nepochopis...i takovi jsou...teda ted uz jsme..... a co ted s nama zejo, kdyz na vsechny kaslem a uz jsme se jednou vydali do sveho vlastniho boje s lidskym duchem. Jsa nadeji pro ty co nas na kolbistich ocekavaji nelze nez na vsechnu kritiku kaslat kriklouny ignorovat a dal si jet urputne svoje dokud nas admin nerozdeli amen.
Nevim kde jsi nasel byt naznak nejakeho utoku na cizi rodiny.


To je zbytečný mu sem cokoli psát,ve svý samolibý nadutosti žádnou kritiku nikdy nepřijme a dál bude přesvědčen o svojí genialitě. Dokud mu to majitelé tohoto webu budou tolerovat tak sem ty zrůdnosti bude cpát pořád.

Presne tak, neda se chodit, tak jsem chtel do webu prispet kdyz nemam nalezy, aby trochu zil. Nicmene uvazuji, ze bych priste zkusil neco namalovat se stredovekou tematikou a nejakym tim nalezem. Jelikoz jsem dostal pred rokem pod stromecek pastelky

Kombajn už se opakuješ že nikdo nic neumí jen nadávat, zajímavé je že Martasek je svůj takže je to ok ale ddevil bejt svůj už nemůže, klasika dvojí metr , jak české :-/

to máš pravdu, ovšem ty vulgarizmy jsou důsledek, důsledek něčeho co se neustále opakuje,a neustále to více méně odporuje tomu co tady všichni hledáme a proč sem chodíme, každá akce vyvolává reakci, jasně bylo řečeno ať to zásadně omezí že to sem nepatří,a on to sem pořád sere a víc a víc

:,-(

a když už je tu teda řeč o sochách, tohle je socha , vidíme ten rozdíl ?
https://www.google.cz/search?
q=socha+Davida&espv=2&biw=1024&bih=662&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiihtjg-MnRAhUEhywKHTsnA1AQ_AUIBigB#imgrc=7QZ5IqwRsR2IKM%3A o:-)

Pro mě je vrchol vulgarismu to jeho patlání. Píšu patlání protože v jeho případě o sochy tedy fakt nejde.

:,-(

marcano - vizitkou diskutujícího je i jeho mateřština - zde v psané formě. Zamysli se nad tím, prosím!

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru