Inspirace pro ostatní začátečníky jako jsem já.

Četl jsem si tady na fóru spoustu článků, že začátečníci nenachází hezké nálezy nebo, že je jich málo. Ja jsem si koupil prvni detektor před necelým měsícem. Nemám čas na to, abych mohl být každý den v terénu a myslím, že jsem za tu krátkou dobu našel spoustu krásných nálezů. Chtěl bych tímto poradit všem, co začínají, aby věnovali čas s přípravou. Než jít naslepo někam do lesa, či na pole, je lepší pár hodin věnovat četbě historie okolí a zkoumání ve starých mapách. A pak jít na konkrétní místo. Nafotil jsem vám jen ty nálezy, které jsou aspoň trochu použitelné, mrtvé mince a pod. Dávám rovnou do krabičky, kterou už asi nikdy neotevřu. Doufám, že to bude pro nové hledače aspoň trochu inspirující. Ty dva stribrnaky, na tom červeném kolelecku ještě custom, tak jsem je nedával ani do katalogu. Vezme to ještě dost času. Ale i tak je to spousta minci a spousta historie v rukou za tak krátkou dobu. Moc si užívám, když můžu vyrazit do terénu a najít něco pěkného a i když se každý den nepostesti, tak to stojí za to. Takže vydržte a doufám, že se vám začne brzo dařit nacházet skvělé věci. Pro adminy: když tak to smažte, až si to pár lidí přečte. Díky. Prosím neberte to, že se chlubil, jen chci inspirovat.

8 hlasů
8 hlasů

Komentáře

Napsal si toho na začátečníka poměrně dost a stejnou péči jsi měl věnovat fotografování.
Tedy přeloženo do jazyka českého - fotografie stojí za hovno, inspirace pro další zástupy začátečníků nekvalitní. Přeji mnoho nálezů a lovu zdar!

Za mě dobrý. Chci vidět tvoje krabičky za rok, dva :-D. Taky jsem si dával každej nález extra do pytlíčku a chlívečku, teď když se podívám na PC stůl, bych se poblil :-D.
Přeju hodně úspěchů kolego ;-).

Tohle za měsíc? Tohle nemám ani za 4 roky co hledám. :-O

Začátečníkům zásadně neradím, čím méně hledačů v mém okolí, tím lépe :-D :-D ;-)

Šikula.😉🤘

Pěkná směska. :-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru