Jednostranný stříbrný půlkrejcar Karel VI. Noční hledačka :)

kukajda :)

bez komentare

Karel VI
Karel VI
13 hlasů
13 hlasů

Komentáře

Bez komentáře a druhé strany?
Tak já teda taky.

do secretu jen tohle??velká bída :,-(

Na to jakej mam detektor je to pro me luxus, tak promin ze to sem davam priste nemusim. Na druhe strane nic neni, je to jednostranny peniz. Jinak ja i z tohohle mala mam strasne velkou radost, i ze jsem to vubec nasel

Marcillone nikdo nehaní tu minci, ale to jak jsi to vyprezentoval. Každou chvíli se tu píše, že se do secret sekce dává víc fotek a pokud možno k tomu napíše nějaká omáčka.. a Ty sem nahodíš stříbrňák a jen z jedné strany, za což by Tě pranýřovali i běžně na lovci a jako bonus tam hodíš "bez komentáře"
:,-(

Tak promin kdyz na druhy strane nic neni ze sem ji sem nevyfotil , ona zajimava neni kdyz tam nic neni. Tak sem nemusim davat nic a je to kdyz vam vadi se podivat na minci. A jako co k tomu mam psat no, byl sem v noci na hledacce a padla jedna mince to je cely, ve tme asi tezko udelam fotky z terenu, a kdyz nic jinyho nemam tak mam cekat do pristiho leta nez me k tomu padne jeste neco jinyho abych toho sem dal vic? A komentar mam napsat co, napsal jsem co je to za minci, napisu ze je to na kukajdu a co mam psat jako komentar?:) Proste sem to sem dal jen aby jste se podivali, nic vic, nic min, nestojim o palce ani komentare to je cely. Nikoho se o nic nezadam a nic necekam je to jen proste kolecko co sem vytahl ze zeme :-) S Garretem Euroace coz je luxus :-)
















Mince pěkná ;-)Příště to dej do mincí a budeš mít klid o:-) o:-) ;-)

priste sem nic nedam abych se nahodou zase nedockal kritiky.

Mince je to fakt pěkná, ale není se třeba rozčilovat, když Ti někdo radí, co děláš špatně! Pouč se z toho a sázej další nálezy! Ať se daří!

torky - a Ty sem nahodíš stříbrňák a jen z jedné strany, za což by Tě pranýřovali i běžně na lovci ??? :-O

Euroace je špatnej detektor?Já o něm tenkrát dost přemejšlel-.

znám kluky co mají s garetem tolik hezkejch věcí je to jen v rukách ne detíkem :-)

Tak je to hlavne o stesti a priznejme si ze o detiku podstatne taky, pokud bych mel GM4 asi mam nalezy uplne jine

No myslím, že jen změnou detektoru by jsi toho o MOC víc neměl, však Euroace není žádnej odpad z TVproducts. Jinak mince je pěkná. :-)

Odpad urcite ne, to nerikam ale zaostava v tom kdyz je u nejakyho predmetu zelezo , poradne ho to nevydiskriminuje a dost tim prejdu pokud nechci kopat vsechno, na maly mince taky nic moc co se tyce hloubky , jsou lepsi detektory :) Mozna bych ho vymenil za cs1mx

Mě by asi vadil ten neustálej ton,kamoš má CS3 a nevím.no.cívka nic moc na výběr,.a je fakt malá.

nvm no ja ho nezkousel ale myslim ze bude hledat zlato a male stribro lepe nez ten EURO

sekerka - a ? ano,většinou se i tam dožadují fotek z obou stran mince. Zvlášť když do popisu nenapíše že je jednostranná . ;-)

Mas to napsano primo v nazvu


Jednostranný stříbrný půlkrejcar Karel VI. Noční hledačka :)

Takze asi tak chcete omacku okolo a neprectete si ani nazev!

ale já teď nemyslel Tebe čeče... jen jsem psal že se i tam dožadují více fotek a zvlášť když neuvedou že je jednostranná. ;-) Tak se furt nečil :-D

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru