Jsem furt v transu :)

Milé kolegyně a milí kolegové ...

Jako jasný mincičkář jsem aktuálně (skoro) na vrcholu blaha :) ... po veeeeelmi dlouhém půstu od loňského léta mi zase začla padat ag kolečka :) ... sice mi dodal odvahu jeden au snubák, ale stovky Cu, Zn, Ni mincí tu potřebu nenasytí :) ... jistě to znáte ;) ... dnes to musí padnout :) ... a konečně koncem března to přišlo ... nová lokalita .. měďáků mraky ... chození v dešti i ve sněhu ... ale vyplatilo se :) .. další 2 kousky a jako bonus můj první PG :) .. a po změně lokality (jen na druhou stranu obce) můj vysněný zlatník :) ... vím, ze většina z Vás ho asi už viděla a podržela v dlani, ale já měl tu čest poprvé :) ... upřímně mi spadla brada a neustále ho porovnávám s těmi (pro mne dosud) tlustými a velkými agéčky z éry FJ .. koruny a korony ... musel jsem si to nafotit na památku a dovoluji se podělit ;) ... ať Vám to padá jak o závod .. zdraví Vladi!
Big
Big
S menšími a tenčími kamarády :))
S menšími a tenčími kamarády :))
29 hlasů
29 hlasů

Komentáře

Upřímná gratulace ,není to zadarmo ale ty spousty prochozených kilometrů a potom nály to jistě vyváží . Atˇ se daří i nadále .

Chybička se vloudila mělo tam být nálezy to jistě vyváží .

Díky přátelé :) těch kilometrů je opravdu hodně a s jarem jich extrémně přibývá :-D

Moc krásnej nález, gratuluji a přeju další a další a další a další... A nejlíp každej jinej ;-) :-D

Gratulace .... 8-) ;-)

Gratulace k novému stříbření. Na zlatnika já se už taky dlouho těším. No snad se někdy zadaří... :-)

Díky moc přátelé :-) ... prostě je třeba jednou za čas dobít baterky ;-) a kopnout něco pěkného :-D ... nejhezčí je, ze ty okamžiky si pak člověk promítá furt a dokola ... když to kolečko vypadne z hlíny a poprvé ho vezmeš do ruky :-D to je prostě TOP !! ... všichni to známe a když se pak většina nehledačů ptá na tu HODNOTU tak vždy říkám NEVYČÍSLITELNÁ ... pro mne :-D

Krásně napsáno, Vladi! ;-)

Díky :-) píšu, jak to cítím a jak to asi cítí většina hledačů ;-) ... je fakt, že pro většinu lidi jsou tohle vše jen kousky kovu bez významu, ale pro nás je tohle všechno okno do minulosti :-) ... tohle kolečko (nebo něco jiného) držel NĚKDO KDO UŽ TADY DÁVNO NENÍ A TEĎ HO PO TOLIKA LETECH DRŽÍM JÁ :-)

o:-) Rozumím ti, pane ;-)

Noo joo hoši dal jsem si pár sklenic 8-) a leze to ven :-D víno je pravda!!!!

Brzy snad už dáme sklenku spolu nee 8-) ;-)

Furt v transu ? Podle mne permanentní orgasmus ! :-O ;-)

I tak se to dá popsat Slovane :-D skvrna na trenkách je tam pořád :-D :-D :-D

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru