Kavárna

Po vyčerpávajícím hledání je nejlepší si někam sednout a pořádně si odpočinout. Chtěl bych vám teda ukázat jednu takovou malou kavárnu, kterou opravdu rád navštěvuji.

    Ještě než začnete číst, tak bych vás chtěl upozornit na to, že v tomto článku nejsou žádné nálezy, vlastně nic zde nemá až tak moc společné s detektorem kovů. Tento článek spočívá v tom, abych vám ukázal jednu hezkou kavárnu v Uherském Brodě.

    Kavárna - Ulité Kafé, se nacházi v Uherském Brodě nad "malýma schodama" obklopena městskými hradbami, které stojí za podívanou. Ale pozor, nesmí se zde kopat! Tato kavárna mě okouzlila hned z několika důvodů. Už hned když jsem vkročil do dveří tak se mě zmocnila taková zvláštní atmosféra. Všude na zdech jsou pověseny různé zajímavé plakáty, některé z nich jsou už asi staré nějaký ten pátek. Hned vedle nich jsou na futrech od dveří vystavena různá kavárenská náčiní. Také můžete na zdi objevit i nějaký starší kovový reklamní štítek. Kavárna - Ulité Kafé, také funguje i jako taková menší knihovna, kde si můžete zapůjčit knihu.  A asi to nejdůležitější - káva je zde opravdu výborná.

Hned nad dveřmi
Hned nad dveřmi
:-)
:-)
Vevnitř je to opravdu nádhera
Vevnitř je to opravdu nádhera
Hradby
Hradby
6 hlasů
6 hlasů

Komentáře

Jo paráda.A jestli se dá i dívat na obsluhu tak ještě lepší.Ta cedulka je perfektní.U nás je zase cedulka DĚTI BEZ DOZORU BUDOU PRODÁNY DO CIRKUSU.Tu si fotí taky spousta lidí.A jednu kavárnu jsem sem dával a nikdo mě nezdrbl.I odpočinek detektoráře je důležitej. ;-) www.lovecpokladu.cz/klub/a/tam-kde-se-citim-dobre-14803 ;-

Kávu Illy mám rád! ;-)

No, po hledačce, zaneřáděn od bláta, hlíny, smradlav a upocen, tam by mně jistě uvítali s otevřenou náručí... :-) Jinak PR článek jak vyšitej :-)

Nebyla tam dřív čistírna oděvů? Pokud je to teda hned vedle těch schodů.. :)

Ano, dříve tam něco takového bylo :-D

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru