Klubovka Archeo Moravia

2. - 4.5. 2014, Army Park, Ořechov u Brna

Lovci, lovkyně, lovčata.

Dovoluji si vás všechny pozvat na setkání pořádané spolkem Archeo Moravia ve dnech 2. ? 4.5. 2014. Vše proběhne tradičně v areálu Army Parku v Ořechově u Brna.

GPS místa: 49°6'18.117"N, 16°32'29.301"E.

Vše začne v pátek, kdy bude možný příjezd už od brzkých odpoledních hodin. Páteční program bude víceméně volný. Bude připraveno dřevo na oheň, otevřený bar a pro zájemce může proběhnout prohlídka podzemních prostor areálu.

V sobotu bychom rádi, aby dopoledne proběhlo hledání za účasti archeologů. Podrobnosti a lokalita se v těchto dnech upřesňují. Není to úplně jednoduché předsevzetí, protože vzhledem k času bude spolehlivě už vše na polích zaseto a naopak lesy už budou pomalu zarůstat podrostem. Doufám, že se nakonec vše podaří a mnozí tak budou moci vůbec poprvé v životě vyzkoušet spolupráci s archeology. Odpoledne proběhne přednáška na téma Archeolog vs detektorář s většinou již dobře známými Jakubem Těsnohlídkem a Mirkem Popelkou. Naší snahou je, aby se přednášky zúčastnili i další odborníci. Podle času máme poté nachystánu ještě soutěž přímo v areálu o ceny. Pokud bude zájem, můžeme také pro ještě nezúčastněné opět zorganizovat prohlídku podzemí. Loni se také pár drsnějších rozhodlo zahrát si paintball. Vše je samozřejmě o čase a o tom, zda bude volné hřiště, takže tuto variantu bych asi nechal otevřenou podle momentální situace.

V neděli pak probírání, balení a odjíždění.

Pár praktických informací: Army bar bude otevřen v pátek od 13 hod, v sobotu od 8 a v neděli také od 8 hod. Zavírací doba vždy podle potřeby a chuti. Klasický sortiment teplých jídel v cenách od 40,- do 100,- Kč, točené pivo a limo, kořalka a tak vůbec. Pozor ? neprodáváme cigarety, takže zásoby s sebou, případně možnost zakoupení na benzínce vzdálené cca 3 km. Spaní ve stanech, v autech, nebo kam si kdo lehne. Cena za nocleh je 100,- Kč za oba dny a v této ceně je nonstop přístup k WC a sprchám s teplou vodou. Parkování pro všechny přespávající přímo v areálu, pro denní návštěvníky na parkovišti před areálem.

Nějaké extra přihlašování není třeba, ale z logistických důvodů (pivo, jídlo, atd?), budu rád, pokud víte, že přijedete, aby jste napsali. Smozřejmě to není podmínkou a vítaní jsou všichni. Další informace a přihlašování lze tady v diskuzi pod pozvánkou, nebo na davidkincl@seznam.cz.

Těším se na viděnou od 2. do 4.5. v Army Parku. David Kincl, mate1

4 hlasy
4 hlasy
Lovec oceňuje

Komentáře

Tak dělám na tom, abych Vás viděl, lidi. :-)

Ořechov min.rok perfekto rád prídem super proste :-D

mám pouze jeden dotaz - budou se tam prodávat opět knihy :-D

Tak si myslim, že kauza knihy se pořešila v diskusi pod loňským výletem. Když tak kdyby byl zájem jednu dvě vemu. :-) Bez prdky.

no, knihař psal na fb něco o antabusu a chuti přijet. tak nevím... :-D

Škoda, že je to tak daleko, kdysi jsem tam chvíli sloužil... :-(
Něco o histroii toho objektu je v tomto dokumentu:
http://www.youtube.com/watch?v=WDsmvTg86Kc

pako - jo díky. máme ten film i na www stránkách. a kladno není tak hrozně daleko, to dáš... stav se zavzpomínat. tam, kde jste měli jídelnu si můžeš dát pivo ;-)

Myslíte že tam zase bude prudit to potetovaný hovado knihkupec? :-/ :-/

Aj ja sa predbezne hlasim

Aj ja sa predbezne hlasim

Aj ja sa predbezne hlasim

píšu si: exdjj třikát... :-D

Premyslim(vazne uvazuji) ze bych se od nas z jihu zajel k vam kouknout...:-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru