Kopí osudu a pět živlů

PF 2021, Kopí osudu a pět živlů (Hřeb se už našel ) ještě to Kopí osudu.

Vše nejlepší přeji.
Kopí osudu a pět živlů
Kopí osudu a pět živlů
Kopí osudu a pět živlů
Kopí osudu a pět živlů
Kopí osudu a pět živlů
Kopí osudu a pět živlů
Kopí osudu a pět živlů
Kopí osudu a pět živlů
2 hlasy
2 hlasy

Komentáře

To je zajímavý příspěvek.... Když pominu naprosto ležérní pozici (zjevně anatomicky nesmírně bolestivou) ukřižovaného vlevo, fakt tam s těma pokrčenýma rukama jen tak postává, tak ta prostřední ukřižovaná postava je Sedící býk??? Mě totiž přijde, že má indiánskou čelenku...Děkuji předem za případné vysvětlení... :-)

svatozář.

Kritiku vynechám, ale jednu poznámku si neodpustím, patří totiž k základním znalostem malování. Malíř dosahuje zelené na obrazech výhradně kombinací žluté a modré. Poměr volí dle uvážení, ale nikdy nepoužívá zelenou ze zakoupené palety. Ta se totiž v přírodě skoro nevyskytuje, alespoň ne na naší planetě. ;-)

P.s.: Tobě taky vše nejlepší v novém roce. Jestli tě baví malování, musíš se začít vyvíjet, pohnout se úplně jiným směrem. Neboj se kouknout mistrům přes rameno a zkusit si osvojit jejich techniky. Knih na toto téma je kvantum. Hodně zdaru! ;-)

;-)pro vlastní potěchu možná fajn,ale k prezentaci asi ne.A do nového roku vše nej. :-)

Tak nějak jsem si myslel, že tento čas se slaví narození Krista....

Také přeji vše nejlepší ;-)

Naprosto děsivý neumětelství, to se nemůže líbit ani příbuzným, člověče o:-) o:-)

nemám rád vánoce,kreténa ježíše a podobný přiblblý pánbíčkářě o:-) o:-) o:-) :,-( :,-( :-P :-P

tak tak,paně Marii do které vstoupil duch svatý :-D :-D :-D

:-Ddnes by ovšem platilo upravené úsloví-bůh zemřel,ať žije církev :-D

Stvoritel skutečně je. Byla by zajímavá otázka zda je starý vic než vesmír. A pokud ano v jaké je formě. Myslím, že je světlo. To může být staré i 14miliard let a je všudypřítomný.

cemente jestli bůh existuje tak tedy otázka je PROČ? aby se kvůli němu už tisíc let vraždili? a jak kdysi někdo trefně poznamenal ještě štěstí že ježíše tenkrát neutopili ta by pak spoustu lidí nosilo na krku třeba akvárko :-D :-D

At vyznava každý kdo chce co chce pravda je jedna. Vesmír existuje přírodní zákony též a vsechny neznámé a o tom co je po smrti se vi tolik jako co je za horizontem události. Nic. Vsechno ma sbou zivotnost má ji i buh? A co když vše vytvořil a zemřel jako vše ve vesmiru sám přece musel být s nějaké konzistence. Třeba je vesmír odkaz

Ajaj. 😏

:-Da je stoho pěkná theologická diskuze,hlásí de někdo že bude dělat Jana Husa? :-D :-D

Bůh láska jest,kdož v bohu přebývá v lásce přebývá a bůh v něm ;-) 8-)
já osobně jsem zastáncem mimozemských civilizací a možná je to to samé.....bůh ví :-D :-D :-D

Vtipné

cemente myluju tě :-D :-D :-D
https://www.youtube.com/watch?v=yF7yBLUQsrQ

Znevažujete mistrovo dílo. Měli byste se pánové stydět. :,-( :,-(

A nebo pokračovat :-D :-D :-D

Zpívej, kdo jsi sparťanem, pozvedni svůj hlas,
zpívej a pak vyhrajem a vyhrajeme zas.Zpívej, kdo jsi sparťanem, tvůj klub je ti vším.
Sparta věčná zůstane a ze všech nejlepší.Hola hej, góla dej,
hola hej, srdce měj na dlani.
Hola hej, góla dej,
ať viděj co uměj sparťani.Zpívej, kdo jsi sparťanem, tvůj klub je ti vším.
Sparta věčná zůstane a ze všech nejlepší
:-D :-D :-D
cemente ty jsi na to možná kápnul,sparta sice zanikla cca 190 let před tím než se ten kterýho nemusím narodil ale v podstatě ho mohli ukřižovat nějací potomci kdysi mocné sparty :-D :-D :-P

hlavně ať to tady nečte Kurt :-D :-D :-D

Situaci posunu ještě dál. Nález bych k tomu měl víc než akurátní. Přišlo mi plátno 1,7m velký. Bude to podle mého nalezu pribeh Adam a Eva na cestě k Alfa Centauri. Dopiju dzus, udelam kafe, vyperu štětce a jdu na to. Nález si nechám pred sebou pro inspiraci. Bez tak je z moji zahrady. Eva bude pekna videl bych ji skoro na Vestonickou Venusi, jenze Eva je starší ještě před Potopou sveta.

P.S. nejradeji mam tady indiana Nyvlta. Tam bych to videl na platno cca 2m na Objeveni Ameriky. Jo snad kolem toho neco najdu. Projekt na pristi rok. Minimalne doutnik a brambory, ale chce to něco přes dívku. Ještě uvidím.

Martasku, ať už to nazveš jakkoliv, ať už to uděláš z čehokoliv, při tvé totální absenci talentu z toho bude stejně srágora. A ještě se s tím tady bohužel pochlubíš.
Dík za vyznání, taky tě mám rád. Vlastně nemám...

;-)Marťas,včíl tě skusím zmást úplně.Eva prý byla obrovská žena,prý skoro dvacet metrů.A včíl si ji představ,jako výsadkový modul,jak se odpoutává od Pětset metrů dlouhé mateřské lodi která nese název Adam.A jako žebra má pod přídí zavěšeno dalších dvacet mudulů Eva 5,Eva 6...Mateřská loď nabírá rychlost a opouští sluneční soustavu vstříct dalším sluncím.............A bacha na muže v černém :-D :-D

Kvasaku, gratuluju. Naprosto přesně jsi vystihnul myšlenkový pochod tohoto talentuprostého, nad jiné povyšujícího se, soudnosti postrádajícího a narcistického individua Vladimíra Jansy, řečeného Martasek.
Děkuji. :-D :-P

;-) :-)není zač ;-)

je to mazal ale pár lidí dokáže nasrat :-D :-D :-D

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru