Létavice a...

...pauzírovani

Ta pravěká létavice co se vrací častěji a jistěji, než vypálena bradavice..u nohy. To je bumerang. Lovci mamutů ho znali. Chvilka poezie z letních dnů a chvilka od hledání, tzv.pauzírovani. Bumerang, to by bylo něco najit. Marťas

1 hlas
1 hlas

Komentáře

Náhodou, ta nahá pianistka s přírodníma šestkama se mu moc povedla :-P :-D :-D

A ještě jednu věc musím zmínit.
Internet je dnes plný nahotinek a čuňačinek. Každý se může dosytosti vyřádit a shlédnout nahotu všech národností, tvarů a vyznání. Ovšem taková nahá pianistka od mistra Martaska, to je úplně jiná liga.

Nejenom, že si dal mistr pekelně záležet.
On v té postavě zhmotnil všechny svoje představy a tužby. Každý tah štětcem, zvláště v lechtivých místech, si užíval a v jeho pianistce je mnohem více erotična, než v celé jedné živé ženské z porno stránky.

Nostalgicky jsem zavzpomínal na dobu, kdy počítač byl velký jako mlátička na slámu a místo kurev z něj lezly děrné štítky. Tehdy jsme s kamarády také své tužby a představy převáděli na papír. Óó, to byla krásná doba.

Já mu rozumím.

Díky.

Na čtvrté hodině jedna sedí :-D Má na hlavě čepec či co ? :-D Fotky pěkné ;-) A obraz? Líbí se mi ;-)

Jak ti tohle mohlo uniknout, no totok... 8-)

Já zmerčil pianistku na první dobrou :-D

A jako, moc se povedla. Kdyby byla přes celé plátno jen pianistka s piánem a nic víc, koupil bych ho od Martaska 8-) :-)

On umí malovat. Ještě se musí naučit co a jak má malovat. Pak to bude 👍👍

Vzhledem k ničení naší planety, tedy planety nositelkou živých bytostí nikoliv lidi, ale hlavně zvířat a stromů, jsem se rozhodl namalovat velký obraz: Není kam jít.
Vidím ho před sebou jako skutečnost co nastane. Jsem pro tradice přírody a soužití s ní pro volnost pohybu bez hranic a dobu bez vězení, zbraní, paragrafu a peněz. Jsem pro dobu pravých těl ( silných zdravých a vitálních, díky zdravému pohybu ..a žen krásných utvořených pro pohyb, sex, vnímání dne a noci a hvězd. Nikoliv pro robotiku, sklady, kravaty a vizitky. Pro plná a prázdná konta pracujících pro vlastníky. Narovnání od přírody přijde. Platí přírodní zákony stvořitele zde i v celém vesmíru. Vše ostatní je vůči přírodě šaškárna, mamon a zlo.

Martasku, tak nějak mi něco říká, že právě na tomto plátně bude v rohu konečně vyobrazen TEN pstruh potočák.

Pěkně ve výskoku z modravých peřejí, z hlubokého místa pod
černou skálou. Bude na obraze jedním z nositelů nespoutané, divoké a krásné přírody, symbolem volnosti a pohybu.

To bude kráása... :-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru