Limča

Doba skleněná

Včera jsem vyrazil na houby a houby jsem našel je fakt sucho. No a cestou zpátky jsem zakopnul o tuto láhev z doby mého mládí....
Utíká to...
Utíká to...
Žádná plíseň
Žádná plíseň
Pořád v kondici
Pořád v kondici
Drží
Drží
5 hlasů
5 hlasů

Komentáře

archivní ;-)

Když jsem byl malej tak táta předělával barák.Kupoval si vždycky dvě basy piva a mě abych se cejtil jako trošku větší chlap basu tady těch limošek.Pěkně půl na půl.Žluté a malinovku(samozřejmě mě naučil že všechno kolem je otvírák:-)).Teď už jsem velkej,letos jsem k sobě do lesa vysadil 100 buků,koupil barák(započal rekonstrukci) a kupuju jednu basu za druhou.Na limču už bych si ani nevzpoměl kdybych neviděl tvůj příspěvek ;-)

Nebude to Kofola?

Jj taky jsem si zavzpomínal a u nás to bylo podobný basa piva a basa limonád. :-) syn 12 říkal, že jsme se měli - lepší jak plasty a to má pravdu ;-) a kofola to asi je, ale otvírat se mi to nechce, asi by to bylo škoda :-)

Klasika,ale není jí tam nějak málo ? ;-)

Jinak co napsal Jíva se mi moc líbí !!!!

;-)když si vzpomenu na tu žlutou,ta po napití dokázala vybublat nosem spátky :-D :-Djinak malinovka se dodnes vyrábí a co málokdo ví tak z dehtu.Jinak na moravě se tomu všemu říkalo sodovka a ne limonáda,což při dojezdu do čech dělalo bordel páč po ojednávce člověk dostal sifon. ;-) :-)

;-)se zeptej strejdy gůgla.a nezlepšilo se to.Ono skus se podívat na složení jahodového šejku od meka :-D :-D :-D54 chemickejch přísad,jen mlíko a jehody v tom nejedou :-D :-D :-D

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru