malý depot AG

pár AG 5Kč- a pár AG10Kč

Ahoj všem tak po delší době se mi podařilo vykopnout několik mincí z jedné díry .i když se mi včera jít hledat moc nechtělo jsem po nemoci a po antibiotikách mi je ještě mizerně ale přece jsem se překonal a šel avyplatilo se.Zašel jsem do lesíka který mám už dost prochozený už jsem tam byl cca 30 krát ale pokaždé se něco našlo. chodil jsem asi 20 minut padlo pár malých desetníku a pak divný signál šel i dost do železa moc se mi to kopat nechtělo ale řekl jsem si co kdyby vykopl jsem kousek starého hrnce tak si říkám no jasně hrnec.Vzal jsem detík do ruky a jen tak přejel znovu přes díru a už byl signál uplńě jiný.Kopu vytakuji koruny 1932 cca 10 pak větší pětikoruny uplně černý říkám si kdyby aspoň jedna byla stříbrná a vykopl jsem troch čistou stříbrnou 5 korunu a pořád vytahuji a kopu a vytahuji a kopu 50 haléře 20 haléře a pak AG desetikoruny ty byli krásné všecko jsem nacpal do kapsičky na mince že se na to pořádně podívám doma.Ještě mi tam něco pípálo ale měl jsem jen kopačku a pod pařez jsem se nemohl dostat tak že tam zajedu ještě dneska. doma jsem si mince vyskádal na stul a začal čistit.radost obrovská 11 pěti korun AG a 4 deseti koruny AG. zajimavé bylo že mezi deseti koruny byla látka. přeji všem ať zažíje takový adrenalín když kopete a pořád něco leze
53 hlasů
53 hlasů

Komentáře

No tak to je paráda,gratulace ;-)

To je parádní depot! Gratulka!

Paráda, gratuluji.

Luxusní kop,gratuluji ;-)

Prej malej depot ;-)Úplně parádní. ;-) :-)

Po nemoci, nechtělo se Vám, ale přesto jste šel, navíc do svého x krát prochozeného lesíka a zadařilo se... no to je jak já včera přes kopírák !!! Taky jsem po nemoci, po antibiotikách, taky se mi nechtělo a taky jsem nakonec šel na svoji x krát prochozenou lokalitu... a taky se na mě usmálo mega štěstí !! Moc velká gratulace !! Já třebas na cokoli stříbrného z první republiky stále čekám... :-)

děkuji všem tak jsem tam dneska zašel a byli tam ještě 2 desítky ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

Krása taky na prvorepublikové Ag stále čekám.. grt ;-)

Super. :-O :-) :-)

to je nádhera , gratuluji :-) ;-)

no to je bomba, taková krása, Gratuluji! AG z 1. rep. také ještě nemám, ovšem včera se mi povedla 10 kčs federativní s Masarykem, hezký kousek :-)

Bůra už mám ve všech provedeních ale na pětku jsem zatím nenatrefil. Supr kop...

dobré to máš ;-)

Moc pěkný kop ;-) Stát se to mě, tak jsem zralej na toaletní papír :-D

Parádní nález! Velká gratulace!!! :-O :-O :-O ;-)

Parada..klobouk dolu..za palec ;-)

Pěkný,pěkný, moc pěkný.

Pěkný depot,palčák ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru