Mikrokosmos

Letní plenér 2019

Kolegové, kamarádi!

Rok 19 se pomalu, ale jistě nachyluje ke svému konci. Brzy přijdou sychravé dny plné dešťů, ocelově šedé oblohy a nízkých teplot daleko za zónou pohodlí. Dovoluji si tedy pro oživení vložit pár letních fotek z malého, téměř skrytého světa kolem nás. 

Je plný barev a života, ale také útrap a bojů na život a na smrt. Příroda, její dynamika a zákony mě nepřestávají fascinovat a společně se vzrušujícím pátráním po historii tvoří opojnou drogu, které rád a zcela podléhám...

Ať se vám daří!

Poletuchy 1
Poletuchy 1
Léto v plném proudu
Léto v plném proudu
Souboj mandelinky s pavoukem
Souboj mandelinky s pavoukem
Houbařské žně
Houbařské žně
Poletuchy 2
Poletuchy 2
Šéfové od vody
Šéfové od vody
Všehochuť
Všehochuť
Poletuchy 3
Poletuchy 3
24 hlasů
24 hlasů

Komentáře

Moc pěkný ;-)

Super fotky. :-) :-)

Jsem opojen stejně jako ty. Nádhera! ...

Díky borci! :-)

Nádherný! :-)

Díky borkyně! :-)

Krásný,šťavnatý fotky,příroda je krásná :-) ;-)

Také se rád dívám kolem sebe a často to opravdu stojí za to. Máš to pekny ;-)

Parádní 👍

Také to kolem sebe pozoruji a i taková neoblíbená v proužkovaném pyžamu zblízka nafocená vypadá hezky .

Super fotky ;-)

Díky moc! :-)
Krokohot: Myslíš tu vosu, nebo mandelinku? Obě mají svůj příběh.
Mandelinka pochodovala na chalupě po fasádě sem a tam tak dlouho, až spadla pavoukovi do sítě. Ten pavouk byl třikrát menší a hned bylo jasné, že na obrněnou mandelinku nemá. Ale stejně se do ní srdnatě pustil. Po čtvrt hodině zápasu se situace jevila bezvýchodnou. Brácha na sebe vzal roli Boha (dělá to rád a často) a mandelinku vysvobodil. Ponaučení: Čím déle hledáš správnou cestu, tím horší nakonec zvolíš.
Vosa na první fotce vlevo je vyfocená deset vteřin poté, co dala bratrancovi (rodinný smolař) žihadlo do palce na ruce. Zatímco si vosa rovnala tykadla, já fotil a bratránek s nadávkami běžel pro ocet. Ponaučení: Když si dáváš s bratrancem pivko, měj připravený fotoaparát. Již brzy se něco stane. :-D

Mě se víc líbí ta mandelinka v tom pyžamu .Brzy na jaře jsem pozoroval takovou malou včelu tu samotářku chtěl jsem ji vyfotit ale byla rychlejší v suché vrbě byla dírka nachystaný fotoaparát a čekám kdy přiletí jen mrknu vedle sebe a jen jsem zahlédl její zadeček jak mizí v dírce .Vydržel jsem tam skoro půl hodiny ale měl jsem na fotu někdy dírku , jindy něco rozmáznutého a někdy jen tykadla . Tak jsem to vzdal .

Nádherné fotky, za palec. :-)

Pěkné fotky, ale ta Bzikavka slepoočka je pěkná sviňucha. Je rychlá a dost to od ní štípe :-D

Vrky_cz: To máš tedy pravdu, navíc je skoro nesmrtelná. Štípla mě, tak jsem jí dal pořádnou ránu. Spadla a ani se nehnula, tak jsem si jí vyfotil (přeci jen má krásné oči) a za minutu už si to štrádovala po kameni. Tak jsem jí sejmul podruhé, už definitivně. Zvířátka mám rád, ale jen pokud mi nepijou krev ;-)

;-)krásný fotky,je vidět že nemáč líný oko,sposta lidí by ti řekla že nic takového vživotě neviděli,ale není to pravda,oni to opravdu nevidí dokud jim to neukážeš. :-)

Parádní!
Jak píše Kvašák.
Je moc krásy a málo času.Toho vyměřenýho.
Za palce i za pulce. ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru