Náprstky.

Ale proč.

Dnes už se třetí den povaluji po špitále.V neděli ještě před nástupem jsem byl na hledačce.Ale teď jsem zjistil že všechno je ve fotáku.Takže sem projel co mám nachystáno a ony sou to jenom náprstky.To že jich nacházíme tolik není pro to že by se lesy a poli toulalo tolik švadlen,ony hlavně sloužily jako ortézy na stržené nehty.Rukavice se pro dělný lid nevyráběly takže různých zranění bylo mnoho.Takže pro to tolik náprstků.
Škoda že jsem je neschovával všechny.
Škoda že jsem je neschovával všechny.
a pár co sem je čistil naposledy.
a pár co sem je čistil naposledy.
16 hlasů
16 hlasů

Komentáře

Tak se brzo uzdrav,žlučník je sviňa ;-) a máš to super ;-)

Dík za přání. ;-) A žlučník už není sviňa už je pryč. o:-) :-D

Budte rádi že sebou nemám foťák.V nedělu nic.V pondělí nic.No to se stejně blbě fotí.No a první snídaně vánočka.To už šlo.A už sem se chtěl zeptat mynulej tejden co stalo té tvé ovečce.To potkala exhibicionystu. :-D :-D :-D A do terénu už se těším. :-)

Buď zdráv a nech si dařit .Moja polovička na žlučník trpí často ,tak tuším ,jak ti asi bylo o:-)
Tak hlavně ,že tě dali do kopy a snad budeš v terénu hodně brzo ;-)

;-) :-) :-D

Tak hodně zdraví kolego ;-)

Přeji brzké uzdravení. Taky jsem si tím prošla. Opatruj se ;-) :-)

...Kvasaku koukej se rychle uzdravit!!!...mám absťák po fotkách na konci tvých příspěvků... ;-) ;-) ;-)

Enki neprovokuj , víš co mě už stálo peněz to noční plenění ledničky po rozkliknutí kvasakových příspěvků :,-( :-D

Brzo se uzdrav :-) a už se těším na další inspirace do kuchyně :-)

přeji brzke uzdraveni a papani přidam až budeš v pohodě,dnes mam ........no nic,brzo se uzdrav ;-) ;-)
a šupky do terenu přez kuchyn :-D

Tak jsem zase o něco chytřejší.
Dej sem nějakej špitální blaf a samozřejmě i já přeji brzké uzdravení !!!

Díky moc za přání na uzdravení.Dnes by mě měli vykopat ze špitálu.Měsíc musím držet dietu a pak se jídlo určitě objeví.To špitální za focení nestojí.Ale na špitální standarty to celkem ujde.A abstáků tak těch mám několik.Na kafe jídlo a cigaretu.Uklízečky si stěžují na pošlapanej strop. :-P ;-) :-D :-D

tak se brzo uzdrav kámo !

http://www.ukdfd.co.uk/ukdfddata/showcat.php?cat=61

kde si vůbec ležel ? ve št ? mě tam ščudla dával do kopy koleno , ale na druhou operaci du rači do olmíka do vojenské .nechci aby se opakovala situace ,kdy se mě sestra ptala jak se vytahuje drén a pak s ním škubla,jako by jí zabral sumec až málem spadla ze židle.já sem ztratil sebekontrolu a na celej špitál vyjekl ,,kurvááá " ,ale po utření lepkavého smrtelného potu sem se uklidnil, protože byla hezká a chuděra vyjevenější asi než já o:-) :-D

No jo u nás na chyrdě.Ale byl sem spokojen.Drén mi tahal doktor a ta kurva byla taky.No kdybych šel na koleno tak du asi taky do voj. nebo Šumperka. ;-)

No Šumperk v tomhle směru nevím. Ale jinak bych tam nešel ani se zapíchlou třískou v malíčku . sešívali mi tam už dvakrát prsty a pokaždé s trvalým následkem . po prvé mě dokonce ještě zjebali ,že sem jim zajebal chodbu od krve . To jim ale trvalo dvě a půl hodiny ,než vystrčil někdo hlavu z příjmu na pohotovosti a všiml si ,že už ze mě jenom dokapává zbytek krve :-D Ale oko mi dali do kopy dobře a rychle . To zase pohnojili na poliklinice ,když tři měsíce zkoušeli každej týden jinou léčbu ,než to vzdali a poslali mě do špitálu :-D

No jo všude něco. ;-)

Joe ty budeš nějakej šikula s vlastní dílnou,že? :-D
Ber s humorem.B. :-P

Jojo joe je stolář truhlář šikula :-D a vojenka v olmiku je paradní,akorát jsem tam řešil že tam na mě nemaj operační stůl a tak musim do fakultky ;-)

Benji uhodl si :-D jelda očividně ví ;-) Ta vojenka to bude u mě jistit . Na mě jim bude stačit aj masážní lehátko pro větnamce o:-) ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru