Občas něco namaluji.

někdy i obrázek.

nic moc nepadá,není čas na chození tak dnes přidám pár obrázků,taky na to malování času nezbejvá,ale příjde krize,nebude do čeho píchnout,tak asi zase po delší době provětrám paletu.Kopaný to sice není,no,když tak mě stím vykopete vi.
24 hlasů
24 hlasů

Komentáře

Volský voko jako živý, nádherně zachyceno! To by jeden nevěřil, na co hezkýho ještě zbývá mistrovi čas. ;-)

Fakt,to jídlo jsi namaloval docela věrohodně :-D :-D :-D

Tvůj záběr je fakt širokej,čumim. Jinak žraso jako vždy bez chyby ;-) za chvíli mažu do knajpy a už teď mi kručí v pupku :-D

:-Dno ti co baštu skouknou včíl to maj dobrý,ale chudáci co se v jedenáct večer chystaj do pelechu a místo toho uspořádají expediční výpravu do ledničky :-D :-D :-D

Tak,tak :-D

To jsem o tobě nevěděl že maluješ ;-)

Každej z nich bych si pověsil na zeď. Ten první je ale nejsilnější. Ten má v sobě něco z doby kterou mám rád.

Pěkné, gratuluji. :-) :-)

Je vidět že je jedno jestli máš v ruce kladivo nebo štětec :-OPosílám palec ;-)A ten poslední obraz je k sežrání :-D

Kvašáku, dík. Nejen nám občerstvuješ mysl, ale mnohdy i duši.

;-)díky :-)

Nemáš zač, aspoň možu jít vklidu spat. ;-)

Zdravím mistře ;-) jsem nevěděl, že ne jen všeuměl, ale i umělec :-) to už je na pořádnou prohlídku :-D kdy a za kolik? :-D ;-)

;-)no tebe už sem taky dlouho nevidél,vstupné dobrovolné :-D ;-)

Kvasáku, tebe doma neučili, že lhát se nemá?
Č.1 a 3 je jasnej Monet a č.5,6 je Gauguin.Oni ti to sežrali ale mě nevochčiješ! :-D :-D

Ta čtyřka je hodně zajímavá, o čem to je?

Ta čtyřka je přece jasnej Dalí...
...mistře od železa, klaním se vašim dovednostem, nečekal bych, že ruka vládnoucí hrubému kladivu a bušící do kovu zvládne držet subtilní štětec a jemnými tahy tvořit povedená dílka... ;-)

;-)čtyřka byla ilustrace pro světový ufo kongres.Pak procestoval celej svět a domů se vrátil až za dva roky.Českou republiku zastupoval v ilustracích p.Saudek.Rottrekl a já.Sem se jako amatér dostal do vybrané společnosti.Dnes už se to stát nemůže,protože veškerá amatérská tvorba nemá kde vystavovat.O to se už akademici postarali,aby jim někde nevyrostl novej Vojkůvka a nedělal jim konkurenci na trhu.

Ufouni měli kongres? :O Snad jsem o nic nepřišel :-D :-D :-D

:-Dpřišel,přijeli i ufouni :-DNASA tam tehdy poprvé přivezla helmu na virtuální realitu,tak sem byl první v evropě kdo si ji nasdadil na hlavu(grafiku to mělo asi jako talíř na autoškole)a potkal tam spoustu zajímavých lidí(teda doufám že lidí). ;-)To jak ti ufouni sedí v raketě nad zemí a nadávaj.Tak dostali sme za úkol ulovit pozemšťana na pozorování. Už přes dvěstě pokusů a vždycky to byl jeno další mimozemšťan se stejným úkolem jako mi. :-D :-D

:-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O
to jsou výstavní kousky!

Čekal bych od tebe cokoli,ale na malby jsem nemyslel. Máš to super,nevzpomíná si že bych je někde u tebe viděl,asi se budu muset stavit ;-) 8-)

;-)klidně dojeď. :-)

p. mistr, měl bych zájem o nějakej nepovedenej :-D :-D :-D
- áno, jak tu kolegové praví, krásný obrázky a to téma, že ti pomazaní vědátoři rozhodují, kerej "umělec" maluje dobře a kerej né, to je napřeshubu.....no, popravdě sem měl dodnes nejoblíbenějšího umělce pollocka.....ale po této mistrově vernisáži je to již minulost..... ;-) ;-)

:-D :-D :-Dmohl bych slepit andělíčka :-D :-D :-D

Budeš se zaobírat nějakým andělíčkem? o:-) Mistr, kterej ilustruje Slabikář, podle kterého se třeba budou učit děti??? Ale malby parádní, to se musí nechat ;-)

Řadím se do řady zájemců. To vypadá na aukci! :-O

:-Dbyl bych ochoten prodat hadr na štětce,prohlásil bych o za avantgardní umění,nebo jak je dnes ve zvyku za performaci :-D :-Djo a volačka bude-HALÓÓÓ :-D :-D :-D

Za 200 let to bude mistrovi jedno, Ale dalo by se to podpořit nějakým trikem. Kvasaku, myslíš že je nutný, aby jsi měl dvě uši?

:-Da spadnou mi brejle :-D :-D

;-)živit se malováním je děsný,pokud tě tzv.neudělaj galeristi módním malířem,není šance.A dnes není pro amatéra ani kde vystavovat. o:-) 8-)

Hodně dobrý :-O
Já s malováním skončil u prasátka co jde jedním tahem... :-D :-D

Moc pěkný obrázky ! Ty jsi talent na všechnomožný ,bašta taky super ,-za mě postupuješ do dalšího kola ! :-D :-D :-D

Nádhera! Obdivuji :-)

;-)děkuji :-)

No jsem nadšenej.😲

Krásný obrázky 👍🌺

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru